Etikettövrigt-kattrelaterat
Läst 1696 ggr
seve_ina
2014-05-14, 13:12

Superkelen hankatt söker hem

Timon är troligtvis utefödd sommaren 2012. En snäll kvinna har matat honom ute i över 1,5 års tid i Södertälje. I mars skulle hon flytta norröver och kontaktade Luffarkatten för kattens del. I mars 2014 fångades Timon in av Luffarkatten.

Timon adopteras bort genom Luffarkatten.
Timon har sedan infångandet i mars bott i ett av Luffarkattens jourhem. Han var i början lite avvaktande mot människor men har på kort tid blivit otroligt kelen och gosig. Han uppskattar mys så mycket att hon formligen dräglar när han njuter eller det blir tal om gos. Han uppskattar mycket när jouremmet kelar och klappar honom.

Timon adopteras bort till dig som har förståelse för att han kan vara lite avvaktande i början, till dig som inte har några krav på att han ska vara en kelig katt som sitter i ditt knä dag ett. 

Timon vill gärna komma till ett hem där en eller flera snälla katter redan finns. Han vill gärna ha en snäll kompis som sällskap. Timon är jättenäll, har låg rang. Jourhemmet har även egna katter och hundar och det fungerar mycket bra. 
Timon är rumsren. Han är innekatt.

Timon är kastrerad, vaccinerad, chip-märkt.
Timon finns i ett jourhem i Södertälje. Ni är varmt välkomna att hälsa på Timon. 

Vid kontakt beskriv vad du söker i en katt, hur katten skulle bo hos dig och lämna dina kontaktuppgifter, mailadress och telefon nummer, med din intresseanmälan.

Adoptionskostnaden för Timon är 900 kronor och täcker omkostnaderna för vården hos veterinären. Adoptionspengen går oavkortat till att hjälpa och ge vård till nästa behövande hemlösa katt.

Om Luffarkatten:
Luffarkatten hjälper oönskade, hemlösa, utefödda, skygga, dumpade, vanvårdade och sjuka katter in till jourhem. I jourhemmen får katterna behövlig vård och socialiseras innan de adopteras bort till sina egna kärleksfulla hem. Arbetet är helt ideellt utfört av några få privatpersoner på fritiden. Luffarkatten är beroende av allmänhetens hjälp för att kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter i nöd.
www.luffarkatten.se
info@luffarkatten.se
Facebook Luffarkatten

seve_ina
2019-08-12, 17:05
#1

Timon är försvunnen från sitt adoptionshem (tyvärr stort misstag adoptera honom dit) januari -februari 2015. Försvann troligtvis från Floravägen 22 , 64236 Flen vid en flytt dit eller inför en flytt senare under 2015 till Hälleforsnäs. Eller så kom han ut vid Flensvägen 38 64831 HÄLLEFORSNÄS.
Familjen påstår han snabbt blev sjuk och fick avlivas, men jag vet att det inte stämmer. Troligtvis slängde de bara ut honom. Chipmärkt 752098100683011.
Alla tips mottages tacksamt på fb Luffarkatten.

Uppkatten
2019-08-12, 22:46
#2

Har du provat att efterlysa honom på www.vilse.nu ?

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Upp till toppen