Etikettkatthemsevenemang
Läst 2492 ggr
eskils
2016-02-03, 14:18

Demonstrera för de hemlösa katterna 11 februari!

Hemlösa katter Helsingborg:

"Fredlig manifestation till stöd för våra hemlösa katter i nöd
🐾🐾❤❤.

Tillstånd från polisen innehas.

 Offra 2 timmar utav ditt liv till våra hemlösa katter i nöd. Alla från hela Sverige är varmt välkomna att tillsammans stå upp för Sveriges hemlösa katter ! Vi hoppas att katterna får stort stöd och att ni blir många som kommer delta !

 Tag chansen och var med och stå upp för våra katter i nöd denna kväll och var med och visa erat missnöje över att kommunen varken bryr sig eller engagerar sig i dom hemlösa katterna !

 När: Torsdagen den 11/2-2016.
 Tid: 17.30-19.30
 Var: Rådhuset på Stortorget 17, Helsingborg.

 Klädsel: kläder efter väder och bär även gul väst.

 Medtages: Ta gärna med ett ledljus som symbol för alla dom hemlösa katter i nöd som fortfarande lever i den fruktansvärda hemlösheten som oönskade och oälskade och för alla dom hemlösa katter i nöd som räddningen tyvärr kom försent till ❤❤❤. OBS inga levande ljus !

 Protestlistor kommer finnas på plats som vi hoppas få många underskrifter på som sedan kommer lämnas in som motion till kommunfullmäktige."

Hoppas många kommer, även journalister, och hoppas politikerna lyssnar!!

Katthemsmatten
2016-02-04, 12:53
#1

Hade det inte varit drygt 60 mil enkel väg hade jag gärna deltagit. Bra initiativ! Hoppas riktigt många från närområde ställer upp och demonstrerar. Skåne lär vara oerhört belastat med hemlösa katter.

Medarbetare Hittekatter iFokus
eskils
2016-02-09, 23:18
#2

Nu på torsdag är det alltså dags. 🙂 Hoppas jättemånga skånska kattvänner passar på tillfället då och visar sitt stöd i Helsingborg för de hemlösa katterna!

Kommunpolitikerna borde göra mer för att stödja de hårt arbetande katthemmen och kastreringsbussen. En del av politikerna känner faktiskt inte till att problemet är så stort, så informera mera!! 👍🌺

eskils
2016-02-13, 17:31
#3

Idag skriver Svekatt på facebook att manifestationen i torsdags gick bra och att man fick in många underskrifter på uppropet till politikerna.

(Dessvärre dök tydligen inte någon från Kattkommando Syd och Kattjouren upp som det var bestämt, skriver en representant för HKHS i en kommentar.)

Artikel om manifestationen.

Idag har Hemlösa katter Helsingborg/Skåne blivit medlemmar i Svekatt. Äntligen en medlemsförening i Skåne!

Grattis och Lycka till! PokalBlommaGlad

Katthemsmatten
2016-02-15, 11:04
#4

Trist att man inte dyker upp när man har kommit överens om det. 

Grattis till medlemskapet i Svekatt, Hemlösa katter Helsingborg/Skåne. Ni behövs och med Svekatt i ryggen får ni en kvalitetsstämpel på det fina och tuffa arbete ni utför.

Medarbetare Hittekatter iFokus
Upp till toppen