Etikettdjurskyddsfrågor
Läst 767 ggr
Uppkatten
2017-04-17, 22:23

Katt kom hem efter 8 år

Läs den fantastiska berättelsen om katten som hittades på en soptipp och kunde återförenas med sin familj efter åtta år… http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ornym/skrallan-forsvann--kom-hem-efter-8-ar Det är inte utan att man undrar hur många fler katter som driver omkring på landets soptippar och far illa… Vi vet att det är många… Men hur många…? Och hur många av dessa katter är i sin tur saknade och har någon där hemma som fortfarande längtar efter dem… Störst chans att en dag få komma tillbaka hem igen har de katter som är id-märkta och ägarregistrerade… Men många katter som lever på soptippar skjuts förmodligen av eller dukar under av andra orsaker utan att ID-märkning någonsin kollas… Saknar du din katt? Kanske är det på återvinningen/soptippen du ska leta.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Katthemsmatten
2017-04-18, 11:35
#1

På den aktuella tippen har det fångats in 14 katter. Det har också fötts 7 ungar av dessa honor, så totalt är 21 katter räddade. Efter en del problem får nu infångargruppen möjlighet att återuppta försöken att fånga in de katter som lever på tippen.

Kolla hur det är på en tipp i din närhet. Kanske kan ni samarbeta med några katthem för att hjälpa de katter som (garanterat) finns där.

Medarbetare Hittekatter iFokus

Upp till toppen