Etikettkattberättelser
Läst 1526 ggr
tortoise
2016-09-17, 22:58

Välkomna hem!

I juni kom vår grannes husvakt till oss med en lien honkatt. Hon hade hittat den instängd i grannens växthus och hade frågat alla grannar om någon kände igen den. Eftersom hon skulle åka iväg och grannen inte skulle komma hem på ett par dagar fick vi ta hand om kissen som genast gjorde sig hemmastadd. Vi efterlyste ägare både genom att ringa runt men även genom Facebook. Ingen hörde av sig. Maja som vi kallade henne var inte id-märkt och veterinären gratulerade oss till vår hittekatt. Vi anmälde henne som hittegods hos polisen. Efter ett tag tyckte vi att Maja var lite väl rund om magen och 9 augusti föddes Bamse och Pyret. Vi misstänker att Maja har varit innekatt eftersom hon är van både vid barn, andra djur och dessutom går prickfritt på låda. 15/9 fick vi det glädjande beskedet att Maja och ungarna får stanna hos oss. Självklart ska de kastreras. Välkomna hem, Maja, Pyret och Bamse!

Tarotstollan
2016-09-17, 23:12
#1

Vad kul! Grattis till fina kissar!🐱🐱🐱

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Katthemsmatten
2016-09-19, 10:35
#2

Grattis!! Och skönt att höra att ni ser till att alla blir kastrerade. 3 katter som slipper ett hårt liv i hemlöshet tack vare dig.❤️

Medarbetare Hittekatter iFokus

tortoise
2016-09-20, 21:49
#3

Tack :-) ja tyvärr är dessa inte de första kissarna som "dykt" upp här. Vi bor ute på landet och det verkar tydligen vara en vanlig företeelse att man kan åka ut på landet och dumpa av katter som man vill bli av med vid någon gård =( vi är oerhört glada över att vi fick ta hand om Maja för hon ger oss så mycket kärlek varje dag och ungarna var ju en stor bonus :-)

Upp till toppen