2017-12-03 13:50 #0 av: majvi

FORTSATT MYCKER AKUT ATT HITTA NYA HEM FÖR FLERA AV KATTERNA I REMINGTONS KATTLYA

Ett tjugotal katter måste OMGÅENDE flytta. Permanenta hem eller stödhem där dom kan stanna en längre tid sökes. Remingtons kattlya finns i skånska Löddeköpinge.

Nedan finner du några av dom som söker hem. Under varje bild hittar du kortfattad info om den aktuella katten. Samtliga katter ska vara innekatter eller ha en kontrollerad utevistelse så som inglasad/innätad balkong eller promenader i koppel. Samtliga katter är kastrerade, vaccineras årligen, är id-märkta i örat och en del även med chip och är försäkrade i Agria. Katten är helt frisk om inget annat anges. Hem önskas främst i Skåne med omnejd men även i Göteborg. Vissa andra platser kan vara aktuella men vi vill kunna göra hembesök. Är du intresserad och har möjlighet att öppna ditt hem för någon eller vill du ha mer information om någon katt maila till ‪marie.j@kks.nu‬ och/eller till stina@kks.nu Berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda katten/katterna. Eller fyll i intresseanmälan direkt via länken http://kks.nu/formdir/view.php?id=10418

Låt oss tillsammans hitta underbara och kärleksfulla hem! Det är verkligen AKUT så har du rum och hjärtat på rätta stället så tveka inte utan hör av dig! Dela och sprid nödropet! Kolla med kattvänner du känner, kanske har någon plats för någon.

https://www.facebook.com/Remingtons-Kattlya-195529633855908/

Katthemmet hade för många katter när länsstyrelsen gjorde ett besök. Det finns risk för att katterna omhändertas och avlivas.