Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar

Nödrop från Remingtons kattlya

2017-12-03 13:50 #0 av: majvi

FORTSATT MYCKER AKUT ATT HITTA NYA HEM FÖR FLERA AV KATTERNA I REMINGTONS KATTLYA

Ett tjugotal katter måste OMGÅENDE flytta. Permanenta hem eller stödhem där dom kan stanna en längre tid sökes. Remingtons kattlya finns i skånska Löddeköpinge.

Nedan finner du några av dom som söker hem. Under varje bild hittar du kortfattad info om den aktuella katten. Samtliga katter ska vara innekatter eller ha en kontrollerad utevistelse så som inglasad/innätad balkong eller promenader i koppel. Samtliga katter är kastrerade, vaccineras årligen, är id-märkta i örat och en del även med chip och är försäkrade i Agria. Katten är helt frisk om inget annat anges. Hem önskas främst i Skåne med omnejd men även i Göteborg. Vissa andra platser kan vara aktuella men vi vill kunna göra hembesök. Är du intresserad och har möjlighet att öppna ditt hem för någon eller vill du ha mer information om någon katt maila till ‪marie.j@kks.nu‬ och/eller till stina@kks.nu Berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda katten/katterna. Eller fyll i intresseanmälan direkt via länken http://kks.nu/formdir/view.php?id=10418

Låt oss tillsammans hitta underbara och kärleksfulla hem! Det är verkligen AKUT så har du rum och hjärtat på rätta stället så tveka inte utan hör av dig! Dela och sprid nödropet! Kolla med kattvänner du känner, kanske har någon plats för någon.

https://www.facebook.com/Remingtons-Kattlya-195529633855908/

Katthemmet hade för många katter när länsstyrelsen gjorde ett besök. Det finns risk för att katterna omhändertas och avlivas.

Anmäl
2017-12-31 09:44 #1 av: majvi

Namnunderskrifter for att Remingtons kattlya ska få behålla sitt tillsiånd

https://www.skrivunder.com/lat_remingtons_kattlya_behalla_sitt_16-tillstånd

Skriv på även för Arödskatterna

https://www.skrivunder.com/radda_foreningen_arodskatterna

Anmäl
2017-12-31 11:34 #2 av: eskils

#1 Bra namninsamlingar (men första länken fungerar inte). Hoppas många skriver under! Tummen upp

Från texten i Arödskatternas namninsamling:

"Arödskatterna har på få år hjälpt hundratals hemlösa katter att få nya hem. Efter en granskning av Länsstyrelsen har de nu fått sitt tillstånd indraget på grund av att de haft för många katter under sitt paraply under en period. De hade då räddat tre hemlösa dräktiga honkatter som annars skulle behövt föda utomhus, vilka fick fem kattungar var. Alla katter har idag trygga hem, men Länsstyrelsen gör inga undantag utan ska nu tvinga en viktig organisation att lägga ner, enbart av byråkratiska skäl."

Är inte det typiskt för hjärtlösa klumpiga Länsstyrelsen?!! Kräks Och de har ansvaret för djurskydd i Sverige!!


Anmäl
2018-01-07 15:21 #3 av: majvi

Hoppas det fungerar nu

https://www.skrivunder.com/lat_remingtons_kattlya_behalla_sitt_16-tillstand#form

för Remington kan man skriva på fram till morgonen 10/1

Anmäl
2018-02-18 08:16 #4 av: majvi

Det behövs fortfarande hem  snabbt

Hos Remingtons kattlya finns det flera fantastiska små individer som omgående skulle behöva hitta sina egna underbara och kärleksfulla för-alltid-hem. Dom flesta i lyan har aldrig haft en alldeles egen familj. Men dom drömmer om det ❤️

Här finns dom som älskar kattkompisar, som gärna flyttar tillsammans eller till ett hem med flera katter. Det finns också dom som föredrar att vara ensamma, som tycker det är jobbigt med stökiga kompisar. Det finns unga som är fulla av bus och med ständiga påhitt och det finns äldre som drömmer om ett lugnt hem. Det finns dom som är mycket sociala och det finns dom som är mer blyga. Det finns lika många historier som det finns kisar. Några har haft det svårt, en del till och med mycket svårt. Andra har haft lite mer tur och några har speciella behov och krav.

Dom alla är var och en alldeles unik med en gemensam längtan om ett eget kärleksfullt för-alltid-hem ❤️

Har kanske just du ett underbart hem för någon? Maila i så fall till Remingtons matte stina@kks.nu så är du hjärtligt välkommen på besök i lyan i Löddeköpinge.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.