Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
06. Kastrering, ID-märking, Vaccination

Katt söker sin familj

2017-11-28 10:27 #0 av: Uppkatten

En katt har lämnats in till Skelleftepolisen. Nu söker man efter kattens ägare... http://norran.se/nyheter/blaljus-nyheter/polisen-efterlyser-agare-till-upphittad-katt-valdigt-kelig-934527 Ledsamt att katten inte är id-märkt och ägarregistrerad. Då hade den kunnat få komma tillbaka hem omgående. Det är verkligen hög tid att det blir lag på att katter ska vara id-märkta och ägarregistrerade. Det borde också vara reglerat så att alla katter som inte ska användas i seriöst avelsarbete skall vara kastrerade. Som det är idag får vi en massa katter som far illa i onödan, och som aldrig får chansen att komma tillbaka hem. Och vi får kattägare som - försent inser nyttan med ID-märkning - och som sörjer och saknar sin katt över många, många år.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2017-11-30 19:10 #1 av: Uppkatten

Så har det gått för katten.... http://norran.se/nyheter/polisen-efterlyste-agaren-sa-gick-det-for-katten-936031

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2017-12-01 08:39 #2 av: Aleya

Synd att ägarna inte håller reda på sina katter. Och bra att den fick komma till djurskyddet.

Jag ska säga att jag ärligt inte förstår mig på människor som kan sova gott då dom vet att katten är ute och ränner om natten och i denna kylan.

Jag själv har aldrig varit så stressad och sömnlös som när jag hade utekatt (han ville inte bli innekatt trots försök) och gick och gal på nätterna efter katten så han skulle komma in och sova. Och detta var ju speciellt då det var vinter.
Och var han borta längre än vad han brukade så höll man ju på att få ett sammanbrott.

Ne hurra för innekatter.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.