Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
07. Djurskyddsfrågor

Katt kom hem efter 8 år

2017-04-17 22:23 #0 av: Uppkatten

Läs den fantastiska berättelsen om katten som hittades på en soptipp och kunde återförenas med sin familj efter åtta år... http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ornym/skrallan-forsvann--kom-hem-efter-8-ar Det är inte utan att man undrar hur många fler katter som driver omkring på landets soptippar och far illa... Vi vet att det är många... Men hur många...? Och hur många av dessa katter är i sin tur saknade och har någon där hemma som fortfarande längtar efter dem... Störst chans att en dag få komma tillbaka hem igen har de katter som är id-märkta och ägarregistrerade... Men många katter som lever på soptippar skjuts förmodligen av eller dukar under av andra orsaker utan att ID-märkning någonsin kollas... Saknar du din katt? Kanske är det på återvinningen/soptippen du ska leta.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2017-04-18 11:35 #1 av: Katthemsmatten

På den aktuella tippen har det fångats in 14 katter. Det har också fötts 7 ungar av dessa honor, så totalt är 21 katter räddade. Efter en del problem får nu infångargruppen möjlighet att återuppta försöken att fånga in de katter som lever på tippen.

Kolla hur det är på en tipp i din närhet. Kanske kan ni samarbeta med några katthem för att hjälpa de katter som (garanterat) finns där.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.