Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
02. Hittekatter i Fokus

Hemlösa katter på återvinningsstation, Ystad

2016-06-03 01:05 #0 av: augustblom

Hej,allesammans.

Det finns 3 st hemlösa katter på en återvinningsstation i Ystad. Två st är mera skygga och den tredje kommer fram och går att klappa. Enligt personal på plats så dök de upp som kattungar i höstas och är alltså bara ca 9 månader gamla. Enligt personalen ser det ut som om att minst en blivit lite rund om magen...inte bra miljö för kattungar att födas. Här finns nämligen många faror som lurar, bl.a gott om stora rovfåglar och råttor av storlek XL. Jag fick reda på detta häromdagen och söker nu med ljus och lykta efter en lösning.  Finns det någon i Skåne som har plats att ta hand om en av dessa?

Anmäl
2016-06-03 15:24 #1 av: Katthemsmatten

Och ingen har försökt hjälpa dem förrän nu?! Jag blir så trött.........

Bra att du försöker hjälpa dem. Håller tummarna för att du lyckas. Har du möjlighet att ta in dem fram till dess att du får en permanent lösning vore det det allra bästa för att se till att det inte blir fler kattungar. De är könsmogna nu, de små liven, men alldeles för unga för att föda. 

Medarbetare Hittekatter iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.