2015-12-08 11:08 #0 av: PatrikBlomkvist

Våra två fina kattsystrar skulle behöva ett nytt hem ett tag framöver. De är vana att få gå ute och vi ser helst att katterna hittar ett hem utanför stadsmiljön. Ena katten, Alessa, har opererats för bukbråck och blödning i lungan i slutet på sommaren, som troligtvis orsakats av en påkörning eller att någon har sparkat på henne. Vi skulle gärna ge dem ett hem i en tryggare miljö.

Katterna är väldigt sällskapliga. Alessa brukar gilla att sitta och spinna bredvid en i köket när man äter frukost och gillar att vara i närheten. Cassie gör inte så mycket väsen av sig, ligger oftast och sover på soffan under dagarna då hon är ute och flänger runt på kvällen/natten. Ibland får hon riktiga mysattacker, hoppar upp i knät och trampar för att sen ligga där och spinna länge :)

De är 4 år gamla, steriliserade, id-märkta, försäkrade och vaccinerade. Eftersom vi verkligen älskar katterna så skulle vi helst vilja hitta ett tillfälligt hem åt dem (och förstås stå för kostnader) men om det skulle fungera väldigt bra så kan vi tänka oss att lämna över dem permanent.
Det bästa vore om vi hittar någon i närheten av Norrköping. Eskilstuna funkar också bra. Om ni vet någon som ni tror kan vara intresserad så hör gärna efter, behöver all hjälp vi kan få just nu!

Jag kan nås på mail: patrik.blomkvist@hotmail.com och mobilnr: 073-1596655
Tack!