Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer

Nu har vi öppnat! Missan's Djurhjälp.

2015-01-31 20:38 #0 av: MissanTissan

Tillsammans med min familj har vi äntligen startat en djurhjälp. (Vi har byggt burar, skaffat hem nödvändigheter och jobbat på att få igång det här en längre tid men nu äntligen är det fixat och klart.) Idag åkte vi till dom närmsta veterinärer och lämnade våra visitkort så avlivningshotade djur får en andra chans.

Behöver du hjälp med att omplacera ditt djur? Eller i behov av akuthem? Ta en titt in hos oss!

http://missansdjurhjalp.weebly.com/store/c1/Featured_Products.html

Hälsningar, Missan och djuren! Hjärta

Sajtvärd för Border Collie iFokus

Anmäl
2015-02-02 13:10 #1 av: Katthemsmatten

Ni har godkänt från länsstyrelsen hoppas jag?

Anmäl
2015-02-02 14:31 #2 av: MissanTissan

Vi har pratat med både länsstyrelsen och Jordbruksverket.

Hälsningar, Missan och djuren! Hjärta

Sajtvärd för Border Collie iFokus

Anmäl
2015-02-04 14:40 #3 av: Katthemsmatten

Bra, men har ni ett skriftligt godkännande? Det där med juridiken är viktigt för att inte få problem. Önskar er all lycka samtidigt som jag hoppas att ni inte allt för lättvindigt avhänder djurägare sitt ansvar för att själva se till att de omplaceras. Det finns allt för många som anser att 'någon annan' ska se till att djuret de tröttnat på får ett nytt hem. Själva har de ju inte tid/lust/råd.......... Men att ideella föreningar utan vidare ska överta det ansvar som de själva påtagit sig ser de som fullständigt naturligt Arg

Anmäl
2015-03-06 14:44 #4 av: MissanTissan

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, min router hemma gick sönder. Så vi skickade in den på lagning, då kom den tillbaka en vecka senare och var fortfarande sönder. Så vi ska snart köpa ett nytt, får låna biblotekets dator tills vi köpt ny router.

Inget skriftligt en så länge, för just smådjur. Men vi har hållt på tidigare med hundar och någon kanin hit och ditt. Så dom godkände oss på telefonen. Men ska så snart internetet funkar be dom komma över och ta en titt och godkänna oss. :)

Det gör jag absolut inte, jag vill ha en konkret andledning till en omplacering.

Hälsningar, Missan och djuren! Hjärta

Sajtvärd för Border Collie iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.