Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
13. Kattprat i allmänhet

Hjälp för katterna i Värnamo

2013-07-25 00:31 #0 av: Djura

Jag och min familj ska åka upp till stugan som ligger i dalarna i Sälen på semester. Vi kör över Vansbro då så jag kan hjälpa er med detta. Vi bor utanför Ljungby (Norr om)  och vi har ca 3 mil till Värnamo. Vi åker ganska snart upp ditt. Jag själv har bott i Värnamo ett antal år där. Så jag vet vad kiosken ligger hän. Håller med er att katterna behöver komma där i från så fort som möjligt. Jag kan tar hand om dom tills vi åker upp till stugan som ligger i Sälen, Vi bruka alltid åka över Vansbro. Jag kan komma till Värnamo och hjälpa till för jag vill rädda kattfamiljen. Ev så kan dom bor hos oss. Vi bor på landet med egen mark och skog. Så här är det fridfullt. För mig tar det ca en halvtimme att köra ditt upp. Jag har all tid i värden. Hoppas verkligen att ni hör av er nu. PM:a mig. Snälla.

Anmäl
2013-07-26 20:32 #1 av: Katthemsmatten

Jag har tagit mig friheten att ändra litet i rubriken så det framgår att här erbjuds hjälp för kattfamiljen vid korvkiosken i Värnamo. Föreslår att denna TS kontaktar TS av tråden för dessa katter via PM snarast möjligt.

Anmäl
2013-07-27 10:14 #2 av: Lena

Det låter ju bra om du kan hjälpa till! Det mest effektiva är som #1 skriver att ta kontakt med TS av Värnamokatterna. 

Nu verkar det lite bråttom med kontakterna då TS av det nödropet åker bort på semester på söndag. Länk till tråden!

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.