Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
14. Katter söker hem! / Katter sökes!

AKUT NÖDROP för Svante!

2013-02-07 21:38 #0 av: [Zlarviig]

Kopierat från facebook:

AKUT NÖDROP för ledsna kattpojken Svante som inte är önskad...
(Höllviken)

Kattpojken var utmärglad, tovig i pälsen och mycket kall när han en morgon såg sin c...hans och sprang in i huset hos en kvinna. Svante var förtvivlad och allt han ville var att få värma sina frusna tassar och för att första gången stilla hungern i hans magra kropp. Svante var hemlös, förmodligen dumpad av någon som inte ville älska honom längre. Svante har ingen som saknar honom, ingen som undrar vart han är...

Fristaden han själv sökte upp upphör idag.

Vill du bli familjen Svante så innerligt längtar efter?

Madelene 0707 70 68 15(sms)
madelene@kattjouren.nu

Svante är mycket tillgiven och älskar att mysa. Han längtar efter en familj där han får vara enda katten och får all kärlek själv.
Kattpojken är ca 2 år och kastrerad.

Hem önskas i Skåne.

Anmäl
2013-02-08 10:18 #1 av: Katthemsmatten


Varför upphör fristaden så abrupt? Vad har man gjort för att skapa en mer långsiktigt lösning i väntan på att ett permanent hem kan hittas? Vem ansvarar för katten? Är det gruppen du refererar till så är det väl deras sak att fixa ett jourhem och sedan annonsera ut honom till adoption.

Som jag uppfattar det du skriver är ju inte Svante helt utan någon som kan tala för honom och denna/dessa bör ju se till att han får den omvårdnad han har rätt till enligt djurskyddslagen. Tar man in en katt har man ägaransvar för den.

Anmäl
2013-02-08 10:29 #2 av: [Zlarviig]

#1 Jag vet ingenting om katten. Min syster delade fotot och texten från deras sida och jag delade vidare. Tänkte att jag kunde hjälpa till eftersom det varken tar tid eller ork.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.