Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
23. Utsatta djur av annat slag

-- Gävle -- Kanin upphittad

2012-04-10 20:38 #0 av: Hesat

Det stryker en liten kanin på en bekants tomt i centrala Gävle som är mycket tamare än de "vanliga förvildade" kaninerna i området och är nästan chokladbrun till färgen. Eftersom det inte är något problem att komma en meter ifrån denna söta lilla krabat och den bryr sig dessutom inte när det rör sig människor omkring den så borde den ha (eller haft) en ägare. Tyvärr skulle det inte vara första gången folk tröttnar och släpper ut sin lilla kanin i just detta område men jag håller tummarna för att det inte är så i detta fall.

Om det är någon i Gävle som tappat bort sin lille sötnos så posta här så kan jag lämna närmare beskrivning.

Jag vet inte hur det är med jourhem för kaniner men någon här kanske vet något närmare om sådant i Gävle-trakten?

(Jag har även lagt upp detta på kanin.ifokus)

Medarbetare - Halloween.ifokus

Anmäl
2012-04-11 20:36 #1 av: Lena

Försök om du kan fånga in den lilla kaninen samtidigt som du söker efter jourhem! Tyvärr är det inte ovanligt att även kaniner dumpas.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2012-04-12 00:16 #2 av: Hesat

Jag har fått kontakt med folk på kanin.ifokus under kvällen och det ser ut som att vi kan fånga in den imorgon eller på fredag och har ett temporärt hem på gång.

Medarbetare - Halloween.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.