Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
08. Bilder & Filmklipp

Informationsblad/planscher - samlingstråd?

2012-04-03 00:26 #0 av: [Highonbluetomorrows]

Jag hade tyckt det var praktiskt att se informationsblad/planscher på ett och samma ställe. Fördelen med att lägga det här inne på hittekatter i fokus är att man kan bokmärka tråden och diskutera samtidigt.

Jag syftar givetvis på kampanjsplanscher så som "det finns redan 100 000 hemlösa katter i Sverige - kastrera din katt!" och dylikt. En annan fördel med att lägga in planscher här är att blir en signal för andra att man faktiskt får lov att använda materialet och sprida det.

Jag är väldigt sugen på att sätta upp lite kastreringsinformation runt mitt kvarter, då det finns många utekatter och alldeles för många av dem är okastrerade. Är även rädd att folk ska lämna kvar sina katter i staden (studentstad) medan de åker "hem" över sommaren.

Så, någon som vill bidra med lite planscher :)?

OBS. ALLT material ni lägger upp här ska vara tillåtet att kopiera och bruka, dvs, lägg inte upp sådant ni inte har rätt att sprida själva.

Anmäl
2012-04-03 21:10 #1 av: Hesat

Jag har funderat en sväng för jag letar efter något jag kan hjälpa till med. Som kemikalieöverkänslig så blir det inte lätt att ställa upp på saker som volontär på katthem och dyl. när jag inte kan vara i närheten av parfymer, kemikaler och sådant. Däremot så är jag grafiker och har full tillgång även privat till CS-paket och annat lull lull. Om det finns intresse så håller jag även på med 3d och film. Jag pysslar både med pixel- och vektorgrafik och om det finns intresse för att skapa affischer/plansher med full (fri) rättighet så finns jag här.

Om det låter intressant så är det bara för TS å skicka ett pm eller ngt.

Medarbetare - Halloween.ifokus

Anmäl
2012-04-03 21:39 #2 av: [Highonbluetomorrows]

#1. Härligt att veta. Om ingen lägger upp här så kanske man kan fixa ihop något eget :). Behöver ju inte vara något avancerat, bara en vanlig affish med slogan + bild.

Anmäl
2012-04-03 22:10 #3 av: Hesat

Det är bara att hojta till om du (eller någon annan för den delen) behöver något grafisk ;)

Medarbetare - Halloween.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.