Etiketterkatthem-katthjälpsföreningarjour-akut-stödhem
Läst 1646 ggr
eskils
2018-04-15, 11:42

En lokal till 9Liv! Har du tips?

"LOKAL SÖKES !
I år är vårt stora mål att hitta en lokal för att kunna starta ett riktigt katthem. Vi kommer att försöka påverka kommunen att hjälpa oss men….
Finns det någon som läser det här som har eller vet någon som har en lokal de skulle kunna hyra ut till oss billigt. Vi behöver en lokal på minst 150 kvadratmeter med möjlighet att göra en karantän och en vanlig avdelning. Lokalen vill vi ska finnas i Norrköping med ytterområden och att det ska finnas möjlighet att ta sig dit med allmänna kommunikationer.
Den behöver inte vara i toppskick utan vi räknar med att vi och ni andra som följer vår sida kan hjälpas åt att iordningställa den.
Vore det inte häftigt om vi tillsammans kan ordna ett fin hem åt våra katter och ha ett katthem till vårt 10-års jubileum nästa år.
Snälla fundera om ni har tips på något !"

Från 9Livs facebooksida förra helgen. Här är deras hemsida:

http://foreningen9liv.se/

Håller tummarna för att de kan få hjälp! ❤️🐱

MonicaLagerquist
2018-04-15, 11:53
#1

Hoppas att ni hittar en bra lokal.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.

Novachan
2018-04-26, 21:37
#2

Tycker det är jättebra med fler katthem, behövs verkligen, men är nyfiken på varför lokalen önskas vara i just Norrköping? Fått för mig att de redan finns ett katthem där så tänker om det inte är bättre att ha katthem utspritt på fler orter, ren generellt?

eskils
2018-04-26, 21:43
#3

#2 Det behövs hur många katthem som helst, tyvärr, eftersom vissa korkade kattägare fortsätter släppa ut sina omärkta och okastrerade katter, trots all information…

Det är i Norrköping med omnejd de aktiva i 9liv bor och verkar. Varför skulle de vilja ha en lokal i t ex Östersund?

Novachan
2018-04-26, 21:54
#4

#3 Aha okej, trodde de höll sig till Linköping (där det också finns ett katthem) eller ospecificerad ort, men att medlemmar håller sig till i Östergötland. Tänkte om de kunde tänkas sig förslag på andra orter i Östergötland. Tips i andra landskap vore lite konstigt…

Upp till toppen