Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
2. Hittekatter i Fokus

Love Tasslös väg tillbaka till livet

2006-11-12 04:36 #0 av: vanessa

Det var en kall vinternatt, ett par dagar innan året skulle avslutas. Temperaturen låg på 20 minusgrader och den tasslösa katten fångades in efter att ha levt ute i två månader skadad.

Ett par dagar innan nyårsafton fick vi larmet om den tasslösa "vildkatten" som gått ute i två månader utan tass. Det blev ett samarbete mellan människor från olika ställen som trodde på honom. Som privatpersoner.

Tassen efter några dagar hos oss. 
Tassen efter några dagar hos oss.

Han var skygg och fångades in med fälla. Vidare färd till veterinären och där insåg infångarna att kissen var tam. Men veterinären sa till att denna katt måste avlivas. Något som inte gjordes, för hade han levt ute i två månader med en sådan skada - ja, då vill man leva.

På nyårsafton hamnade han i jourhem hos min mamma. Där började en hel omhändertagningsrit varje dag. Jag gick hem till mamma, rengjorde hans sår och la nytt bandage. Ovanpå det hela sattes en barnstrumpa för att paketet skulle hållas på plats. Så sött!

Strumporna hänger på tork efter tvätt.
Strumporna hänger på tork efter tvätt

När jag kom hem till honom och mamma så hoppade han upp på stolen som jag ville, sträckte fram sin skadade tass så att jag kunde göra allt arbete med den. Efteråt fick han alltid en godisbit som tack för hjälpen. Något som förmodligen inverkade på hans positiva sätt när jag kom. Vi jobbade med detta i nästan i ett år för att såret skulle läka ner så långt som möjligt. Hela tiden under veterinärbesiktning. Dock inte samma veterinär som ansåg att han skulle avlivas. En dag bestämde vi och veterinären att det var dags för en mindre amputation. Allt gick bra och livet blev ännu underbarare för honom.

Idag njuter han för fullo. Älskar min mamma som älskar honom tillbaka. Varje morgon hoppar han upp i sängen hos henne. Lägger en tass på hennes kind för att sedan pussa henne. Sedan lägger han huvudet på hennes arm och bara kurrar. Det är en tacksam katt som bara älskar varje dag han får leva med sin matte. För hon blev en äkta matte, då hon inte kunde skiljas från honom.

Första små stegen ute på altanen. Äntligen vår och kylan börjar glömmas bort, lite grann.
Första små stegen ute på altanen. Äntligen vår och kylan börjar glömmas bort, lite grann.

Han är värd vartenda bandage vi satte på honom, vartenda steg jag gick till honom dagligen. Han är värd så mycket att det inte går att beskriva. Den katten gör oss glada varje dag. Så varje katt är värd att få hjälp till ett riktigt liv. De är guldklimpar med päls på.

bla Livet är bra och tiden ute i den kalla vintern utan tass är endast ett skrämmande minne.

Av: vanessa

Datum för publicering

  • 2006-11-12

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2006-11-12 04:37 #1 av: vanessa

Ursäkta hur artikeln ser ut. Man ska inte göra saker mitt i natten.

Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2006-11-12 09:37 #2 av: lailas

jag blir så glad att läsa sånna här solkenshistorier.. och din mamma fick en vän på köpet, kan inte vara ett bättreslut på ute liv för love,

Anmäl
2006-11-12 10:09 #3 av: maggan47

blir alltid lika glad att läsa om Love tasslös, helt underbart CoolMaggan47

Anmäl
2006-11-12 11:34 #4 av: Soulway

Underbart! Fem stjärnor till samtliga medverkande (utom veterinär nr 1 som vi tilldelar fem avlivningssprutor istället) samt guldbarnsocka till Love Tasslös!

Soulway 

 

Anmäl
2006-11-12 11:46 #5 av: Pelusa

Tack Vanessa m fl som inte gav upp utan kämpade med näbbar och klor för lilla Loves tass och liv. Vet ju att det inte var lätt alla gånger. Helt underbart att höra att missen inte längre har ont i sin tass utan lever och mår i bästa välmåga i det varmaste av händer som finns.

Nosgos till er allaCool

/Pelusa

 

Anmäl
2006-11-12 12:21 #6 av: johnnys girl

Åhh, det borde vara förbjudet att skriva sådan artiklar. Nu sitter jag här framför datorn och snyftar igen.

Ständig uppassare till griniga Luffar´n, Snygga Smilla, Busiga Mina, Skygga Tingeling, Charmören Flea och hunken Roffe.
Volontär på Stockholms Katthem
www.katthemmet.nu www.svekatt.se

 

Anmäl
2006-11-12 12:36 #7 av: Chrizzan

Den här historien om Love är en rysare. Det var en av Stockholmsområdets bästa kattfångare, "anner", som lyckades med infångningen till slut. Sen gällde ju bara att hitta en veterinär som ville kurera istället för att avliva direkt - och sedan hitta akut en lugn vrå till honom, där det inte fanns andra katter.

Det blev många fasansfulla turer innan vi till sist hittade dig, Kata. Tack så jättemycket att du och Erik hämtade hem honom den nyårsaftonen. Det går inte att beskriva vilken lättnad det var att veta att Love var hos er, Vanessa.
(Både Susanne och jag fick ta emot hotfulla mail av en inblandad olämplig person som trodde att han ägde katten).

Puss på Love-nosen från Chrizzan

Anmäl
2006-11-12 14:02 #8 av: Sidentass

Är så rörd av denna fina berättelse att jag inte ser skärmen för tårarna..så fantastiskt arbete ni lagt ned på missen och hans tass..riktigt känner ända hit till Småland hur evigt tacksam missen är..såååå gripande o fin artikel...

Anmäl
2006-11-12 15:26 #9 av: vanessa

Nu är det jag som gråter för er fina reaktion över min sk artikel. Sedan så finns det en annan sak som tynger mig just nu. Mamma, hans matte, ligger på sjukhus just nu. Mamma saknar honom så mycket. Har satt upp en stor bild på honom vid hennes säng och tar kort på honom med digitalkameran och visar henne dagens bilder. Tänk vad en katt kan betyda för en människa. Han flyttade hem till mig, min man och monsterkatterna igår kväll. Det var nog anledningen till att jag skrev nu.

 

Ja, du Chrizzan. Det var inte en trevlig människa du och Susanne utsattes för. Världens sämsta skitiga miljö för en katt med ett öppet sår. Men den nyårspresenten var värd allt för oss. Bättre än allt guld i världen.

Bilder kommer snart till Pelusa, så då kan ni nospussa på honom nästan själva. Och när ni vill så är ni välkomna att hälsa på honom. Han vil nog pussa på er också som tack för hjälpen till det nya livet.

Vanessa, alias Kata

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2006-11-12 18:52 #10 av: Jenna-Gun

Man kan ju inte göra annat än gråta. av glädje över att det finns så fina människor.

Allt guld i världen till er.

Snyftande Jenna

Anmäl
2006-11-12 19:04 #11 av: gejsa

Ja, ibland undrar man varför en del veterinärer blir veterinärer eg.

Skönt med en kanonsaga som slutade lyckligt!

Liknar min lilla Busan på pricken.

Anmäl
2006-11-12 20:24 #12 av: Engla

Men så söt och vacker katt! Vad skönt att det blev ett lyckligt slut.

Anmäl
2006-11-12 20:38 #13 av: modellflickan

En vacker och sorglig historia som lyckligtvis slutade lyckligt.

Tänk om alla hemlösa katter fick komma in? Nu är det kallt, riktigt kallt. Tänker på alla hemlösa katter varje dag och hjärtat brister. Det gör så ont. Vi sitter i våra stugor och hem. Varma och trygga. Tänk om alla hemlösa katter kunde ha det så med. Gråter...

Anmäl
2006-11-12 22:11 #14 av: Pelusa

Vanessa.... håller tummarna hårt för din mamma!
Att hon kommer hem till sin längtande misse snart igen!

Kram från Pelusa

Anmäl
2006-11-12 22:20 #15 av: modellflickan

Tittade in här igen. Måste säga att han är en mycket vacker katt. Verkligen fin.

En katt som blivit räddad från ett helvete ute är alltid så väldigt tacksam. Precis som om dom vet att dom blivit räddade. Just det gör en glad i hjärtat.

 

Anmäl
2006-11-12 22:21 #16 av: Lena

Vilken gripande berättelse det här är om en kisse som fick sin andra chans och blev till så stor glädje för din mamma. Jättefin är han dessutom.

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2006-11-18 21:34 #17 av: Sessan1

Många tusen rosor till dig som har räddat katten till ett bätttre liv! Jättefin berättelse om katten oxå.

Anmäl
2006-11-19 01:39 #18 av: evamojje

jag blev så glad och rörd när jag läste det här att ett par tårar föll *L* men vilken otrolig tur ni hade som hittade varandra.och hanverkar leva livets goa dagar nu och det har han ju helt klart förtjänat.

Massor med lyckliga tassar från Mojje & hans matte Eva

Anmäl
2006-11-23 01:50 #19 av: vanessa

Hejsan, måste bara berätta. Just nu bor Love Tasslös hemma hos mig medan matte är på sjukhus. För det första så är han den enda katt som fungerat med mina monster. Ler varje gång jag ser dem ihop. Men nu förstår jag ännu mer varför han är en så underbar katt. Något jag alltid vetat, men att bo ihop varje dag är en annan sak.

Varje kväll så ligger han "sked" med mig. Så sträcker han ut sin ena tass och lägger på min kind eller arm. Nästan som om han vill kolla att jag verkligen är kvar. Sedan så får jag nospussar. Sötare katt finns helt seriöst inte. Han har inte en ond klo i sig. Påtal om klor så är hans så enkla att klippa. Måste ju fixa dem då han alltid ska kolla att jag är kvar. Till skillnad från mina katter som tror att jag håller på att döda dem...

Hans upphittare ringde mig idag. Blev så glad, då jag försökt nå henne en tid. Det var som om hon visste det att jag ville prata med henne.

Åh, jag visste inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar denna katt. Nåja, nu ska jag sluta och mysa med honom. Tänk vilken tur jag har. Tre knäkatter. Varav två ingen trodde på.

Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2006-11-23 10:33 #20 av: Pelusa

Härlig läsning om lilla Lovepissen, Vanessa.

Tack snälla Kata att du delar med dig av alla dessa glädjeämnen som finns trots allt. Det fungerar som en energikick, man blir varse att det nästan aldrig är så hopplöst som det ser ut vid första anblicken.

Stor kram från Pelusa

Anmäl
2006-11-23 10:37 #21 av: evamojje

Vilken tur att ni hittade varandra Glad

Och det är roligt att läsa ett kattöde med lyckligt slut *L*

Ha de bra

Eva & Mojje

Anmäl
2006-11-23 11:22 #22 av: Lena

#19 Vilken mysig kisse! De är duktiga att visa sin tacksamhet dessa kissar som varit så drabbade.

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-04-15 12:28 #23 av: vanessa

Puttar upp med tanke på diskussionen om katters lyckliga minnen. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-04-15 13:10 #24 av: marieborg

Ååå nu gråter jag.... har helt missat denna underbara berättelse om Love...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, blir så rörd....superbra jobbat alla inblandade och pussa gubben från mig

 

Anmäl
2007-04-15 13:26 #25 av: Sidentass

Nu blir jag tårögd igen...den här historien om Love är så oerhört fin..är säker på att Love är er evigt tacksam o mer än så...

bilden med dom små strumporna måste jag visa för min familj, den är bara så söööt..om man får utrycka sig så, (det ligger ju allvar bakom bilden..)

Sidentass

Anmäl
2007-04-15 15:20 #26 av: JosephineF

Jag håller med, vad underbart att få läsa om denna speciella kisse! Det blir varmt i hjärtat när man få höra sådana här solskenshistorier. Tack Vanessa för artikeln!

Anmäl
2007-04-15 21:35 #27 av: vanessa

Tack för alla fina ord om min älskling. Var och hälsade på honom och mamma idag. Han njöt för fullt i solen på altanen. Lägger in en bild som bevis på en lycklig kisse :-). Fast jag njöt lika fullt av att gosa med honom och ta kort. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-04-15 21:37 #28 av: vanessa

Lägger även in en bild på hans tass i vårvärmen. Snacka om förändring från hur den såg ut en gång. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-04-15 21:38 #29 av: vargmamman

åå riktig solskens historia.vad jag blev glad för lilla Love Tasslös..man blev verkligen rörd...

Anmäl
2007-04-15 22:12 #30 av: Simson

Det är en helt underbar solskenshistoria!! Vad han verkar må så bra! Vilken härlig kille!

Anmäl
2007-04-15 22:27 #31 av: Lena

Sådana här fina historier har mycket att förmedla till omgivningen. Här har alla de som så snabbt dömmer ut katters fortsatta öde och tror sig veta bästa en läxa att att lära av Love. Br, mycket bra är det! :)

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-04-15 23:00 #32 av: vanessa

Har glömt att berätta att stormatte kom hem för flera månader sedan. Hon hade ett krav, att han skulle vara hemma när hon kom dit. Givetvis var han på plats, och de har sovit ihop varenda natt sedan dess. Hon känner sig så tacksam över honom, för han tar hand om henne, precis som vi en gång tog hand om honom. Varje gång hon mår dåligt så kommer han till hennes sida. Härligt att se hennes glädje över honom, och hans glädje över att vara så älskad. En skrämmande saga som fick ett bra slut.

 #25 Sidentass, självklart ska du visa strumporna för dem. Har dem kvar i den lilla läkarväskan jag fick från Susanne som hjälpte till att rädda hans liv. Ni vet, en sådan där röd barnväska med vita kanter.

/Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-05-21 23:47 #33 av: vanessa

Hade en sådan mysig stund med Love häromdagen när jag var och hälsade på. Måste visa bilder. Här gosar han med kattgräset. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-05-21 23:51 #34 av: vanessa

Och så gosar han med mig, denna sk vilda kisse som skulle avlivas. Nu njuter han så mycket att man ser honom le som katter kan göra :-). /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-05-21 23:58 #35 av: modellflickan

Han är ju jättesöt!! Underbar solskenshistoria! :)

Anmäl
2007-05-22 00:01 #36 av: marieborg

Å  va söt han är! Påminner mig om Billy.

Pussa honom från mig nästa gång du träffar honomKyss

 

Anmäl
2007-05-22 00:11 #37 av: Simson

Han är väl för gooo!! Honom skulle jag vilja träffa! Puss på nosen till en riktig överlevare!!

Anmäl
2007-05-22 00:22 #38 av: Sidentass

Guuud så go han är..o ja..jag riktigt ser hur Love ler av njutning på en av bilderna...vilken underbar histioria det blev till slut:...

Sidentass

Anmäl
2007-05-22 11:15 #39 av: Jenna-Gun

Härlig solskenshistoria

Sådana vill vi ha fler av.

Jenna puss på Lovenosen

Anmäl
2007-05-22 12:47 #40 av: Pelusa

Hjärtat svämmar över och litet tårögd blir man, det kan inte förnekas. Dina gosbilder av llilla Love lägger sig som ett svalkande balsam på sargad hud. :)
Tack Vanessa!

Roligt oxå höra att din mamma är hemma igen från sjukhuset.

/Pelusa

Anmäl
2007-05-22 15:02 #41 av: storAnnette

Härliga bilder på Love.Han är verkligen en fin katt!

Anmäl
2007-05-22 16:31 #42 av: Lena

#34 Visst är det väl underbart när katter ler och känner sig lyckliga. Det smittar av sig och man blir lika glad själv också. Hel-mysiga bilder! :)  

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-05-22 18:01 #43 av: anebit

Vilken gosig kisse. Det riktigt lyser om honom, man ser att han stortrivs.....................

Anmäl
2007-05-22 21:09 #44 av: Erika91

#33, 34 vilka söta bilder på en så underbart söt katt :)

Anmäl
2007-05-23 01:10 #45 av: Engla

Fina bilder på Love som ju är för underbart charmig.Kyss

Anmäl
2007-05-23 12:07 #46 av: rulda

underbart att ni inte gav upp på honom. Kan ni inte skicka dom där bilderna till vetten som ville avliva han? så han slipper göra samma misstag igen...

Anmäl
2007-05-23 12:12 #47 av: karins

Vad fint han ser ut att må nu, LoveKyss

Anmäl
2007-05-23 13:27 #48 av: kattlover

Vad fin han är, Love!  Man ser att han njuter av livet i fulla drag! Härligt!!!

Anmäl
2007-08-23 19:02 #49 av: vanessa

Måste berätta lite mer om Love. Han njuter som sagt för fullt av sina dagar. Han kommer att vara med i programserien "Hitta hem" som kommer i oktober. Han var inte så pigg på at visa upp sig, men när jag gosade med honom så ställde han upp :-).

Mamma berättade för mig idag om hur gullig han är när hon mår dåligt. Börjar hon hosta så kommer han. Börjar hon vrida på sig, så kommer han. Och så vidare. Han lämnar inte hennes sida förrän hon mår bättre. Och om det inte är hjälp till någon som är sjuk, då vet jag inte vad som är det. Hon säger att varenda gång hon mår kasst, så är han där och det värmer hennes själv så mycket.  Lägger in en bild på honom, när han sovit efter en dag full med aktiviteter som flugjagande, ta hand  matte, ätande, gömma sig i balkonglådan och annat viktigt. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-08-23 19:15 #50 av: martdat

Ska bli kul att se Hitta Hem ijen, hoppas det är mer om  katter denna omgång,,, Tur att Love fick ett eget hem till slut!Glad

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

 

Anmäl
2007-08-23 21:09 #51 av: vanessa
Här är en till katt som vi tagit hand om, som kommer med i programmet "Hitta hem". Nu gäller det väl huruvuda vi fungerade på kamera, inte om de charmade :-). Hanna! Vi vill bli lika bra som du på tv! //Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-08-23 21:39 #52 av: Sidentass

åhhh vad det värmer gott att få läsa om hur gott Love tasslös mår idag..underbart också med den andra missen som lidit så oerhört...sådana här historier lägger sig som bomull i hjärtat...

Anmäl
2007-08-31 13:40 #53 av: Lena

Putter upp denna solskenshistoria som värmer så gott! :)

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-10-25 23:19 #54 av: vanessa

Idag var lilla gospojken Love Tasslös på Hitta hem. De lyckades klippa det hela så att han såg härlig ut. Han kände sig lite kameraskygg men de var tålmodiga så då tyckte han att det var rätt okej ändå. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-10-25 23:26 #55 av: Simson

Jag tyckte han såg ut att må hur bra som helst! Duktig Love!! Att de fick med strumporna var en bonus! En underbar kämpe!! Kyss

Anmäl
2007-10-26 02:04 #56 av: attmar

Åh, jag såg honom på Hitta hem idag, oj vad jag grät, (blödig som man är..) fast nog mest av lycka, att det gick så bra!! Massor med rosor till Er som inte gav upp i första hand!! Och så vill jag gärna skicka med en nospuss till lilla Love!Kyss

Anmäl
2007-10-26 02:34 #57 av: karins

Love var så fin i Hitta Hem! KyssUnderbart att strumporna kom med oxå. och Vanessa så go` du är!

Anmäl
2007-10-26 07:33 #58 av: Hawknestgrove

Supergulligt inslag1

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2007-10-26 18:51 #59 av: Wiizy

Så gosiiiig<3

Anmäl
2007-10-26 21:05 #60 av: maggan47

vilken härlig historia om Love Tasslös, som fick sitt liv tillbaka, höll ju på att ta slut, alldeles för tidigt, och vilka kämpar, som trodde på att han skulle få ett bra liv Maggan47

Anmäl
2007-10-27 01:28 #61 av: Thesslund

Helt enkelt underbart, såg Love på "Hitta hem" Glad

Anmäl
2007-10-27 05:10 #62 av: Hennum

vilken underbar katt. så mysigt att han tycker så mycket om din mamma. såg oxå honom på hitta hem. sööt misse, tänk vad han klarade, och sedan bli en sån ängel efter det.

Anmäl
2007-11-02 21:38 #63 av: Kinna1

Vilken underbar historia man blir ju alldeles varm. Va glad man blir när det finns så underbara mäniskor Glad

Anmäl
2007-11-02 21:45 #64 av: Lena

#63 Tyvärr är det många som inte tycker att en katt ska få leva som har förlorat ett ben. Detta trots att de finns många bevis på att katter klarar sig bra som trebeningar om de är innekatter.

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-11-02 23:47 #65 av: vanessa

Det var en lång kamp för oss och honom. Men varenda dag var det värt. Mamma och jag diskuterade det häromdagen och skrattade en hel del. Samt vi suckade över del för det hela var tungt. Det är lätt att se det positiva bara, men det var jobbigt också insåg vi.

Visserligen var vi hela tiden under veterinärs uppsikt, men det var en kamp för att lista ut saker. Som hur bandagen skulle hållas på plats. Resultat - barnstrumpor. Sedan hade vi andra knep som vi inte ens vågar berätta om, men som också var bra. Vår diskussion slutade i ett väldigt skratt, och vi tackar de som såg till att han fick komma till oss. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-11-02 23:50 #66 av: vanessa

Tog lite bilder nu när jag såg denna tråd uppe. Först hans stängda läkarväska. Den är liten, inte mer än en 10*7 cm eller så.

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-11-02 23:56 #67 av: vanessa

Nästa bild blir på hans öppna väska med strumporna liggande lite synligt och så hans "ambulans" katt som jag kallar den som han fick av en av de som räddade hans liv. Men Ifokus bråkar med mig nu, så ni får se den när allt är ordning igen. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-11-03 16:36 #68 av: siberlina

varför   bråkar   ifokus  med  dig, du  som är  så  duktig.jag förstår  inte

Anmäl
2008-08-22 22:07 #69 av: Lena

Puttar upp en fin historia.

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2008-08-22 22:20 #70 av: mymlanbus

Oh... nu blir jag alldeles tårögd :) hurra att ni räddade Love Tasslös!

Anmäl
2008-08-22 23:46 #71 av: annebeate

Rörd blir man.

Anmäl
2008-08-25 14:54 #72 av: Sidentass

Har läst om Love Tasslös tidigare..och gör det så gärna många, gånger igen..en helt underbart rörande o fin historia..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.