Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
1. Allmän information om sajten

LÄR DIG TA EMOT DJURENS BUDSKAP

2007-01-09 11:08 #0 av: Faxlin

Mia Mattsson-Mercer är yrkesverksam som djurkommunikatör. Hon grundade stiftelsen Djur utan gränser 1999 och har tidigare gett ut böckerna LYSSNA NÄR DJUREN TALAR och FÖRA DJURENS TALAN. Arbetet med att hjälpa djuren har fört henne ut i världens olika hörn; från hennes kamp för Bosniens herrelösa hundar och katter till en privat visning av kungahusets arabhästar i Bahrain.

 

I denna sin tredje bok berättar Mia Mattsson- Mercer om sitt unika arbete som djurkommunikatör. Hon förklarar hur hon kommunicerar med djur genom att plocka upp deras signaler och tankar, vilka skickas till henne som snabba förnimmelser av bilder och intryck. I boken får du svar på dina vanligaste frågor om djurkommunikation och du får lära dig olika metoder för att själv kunna ta emot djurens budskap. Men detta är i stor utsträckning också en bok om personlig utveckling. För att få förmågan att kommunicera med djuren omkring dig måste du först nå en djupare kunskap om dig själv.

 

Av: ÅsaF

Datum för publicering

  • 2007-01-09

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-01-09 12:01 #1 av: Tezza

Någon som läst någon av hennes böcker?

Anmäl
2007-01-09 12:49 #2 av: Faxlin

Jag har. Tyvärr inte hennes djurböcker. Men jag tycker de verkar intressanta och ska i alla fall investera i dem. ;-)

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-01-09 13:07 #3 av: Tezza

Jag är inte säker på att jag tror på att man kan prata med djur, men jag tycker det är intressant att läsa om. Ska nog oxå investera i en av hennes böcker till att börja med.

Anmäl
2007-01-09 13:49 #4 av: evangeline

Jag har läst hennes böcker! Och trots att jag var en tvivlare så skriver hon om saker som hon inte kunde vetat innan och får det sedan bekräftat av veterinärer...onekligen började jag fundera...

Sen så har det hänt saker i olika sammanhang som gör att jag är övertygad om att det finns människor som kan "läsa" djuren, men jag tror inte att de är så många. Finns en uppsjö av bluffmakare.

Älskar hennes böcker och rekommenderar dem varmt. Även om man inte tror på hennes budskap så kan man läsa dem för att få lära känna en sann djurvän.

Helen

Anmäl
2007-01-09 13:50 #5 av: Lena

Intressant läsning onekligen! Handlar det inte mera om att kunna tolka djurens signaler än om att i bokstavlig mening tala med dem. Att liksom kunna tyda dem lite bättre. För det tror jag man kan träna upp och bli mycket bättre på.

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2007-01-09 14:04 #6 av: evangeline

Hon beskriver det som att djuren skickar bilder till henne. Hon kan sitta och bara vara i närheten av en hund eller katt ex.vis och efter ett tag börjar hon få in bilder, sinnesintryck ifrån djuret i fråga. På det sättet har hon hjälpt många djur och människor att funka bättre ihop, att få djur friska osv. Många gånger har veterinärer bekräftat hennes "diagnos" efteråt. Tycker det är väldigt intressant om inte annat så för att man lär sig oerhört mycket om främst hund och katt på kuppen.

Helen

 

Anmäl
2007-01-09 14:15 #7 av: Tezza

ÅÅÅ nu måste jag bara köpa enav hennes böcker! Är alla lika bra?

Anmäl
2007-01-09 14:26 #8 av: Engla

Jag har inte läst boken, men ska se om de har den inne på biblioteket!

Anmäl
2007-01-09 14:55 #9 av: Tezza

Såg att hennes senaste bok kostade 188 kr på adlibris. De andra 2 fanns inte:(

Anmäl
2007-01-09 18:00 #10 av: lailas

låter intressant, skulle vara kul att läsa

Anmäl
2007-01-09 19:08 #11 av: DianaK

Låter intressant, ska läsa den.

Vill rekomendera er en till bok Zander och tiden av Emelie Cajsdotter  Berättelserna handlar om vad människan kan lära sig genom kommunikation med andra arter. Om sättet att se på födelse, död och åldrande. Om rollen som människa.
Emelie Cajsdotter vill i sin bok förmedla djurens erfarenheter som hon i sin tur fått dem genom sitt dagliga arbete med sjuka, döende eller missförstådda djur.

Anmäl
2007-01-09 19:28 #12 av: emjon

Mia är en fantastiskt undermar person och en duktik djurkommunikatör. Vi har anlitat henne många gånger och hon har hjälpt oss med flera av våra katter och även hund.

Vid ett tillfälle så pratade hon med min älskade Knodde som inte finns med oss längre och då hade han sagt att den vita katten är fräck och hör dåligt, Knodden hade också beskrivit vårt hus och hur han älskade att sitta på trappen och spana. Även träden nere vid ett vattenfyllt dike. Den katten som hörde dåligt det var vår vita Bobo som jag berättade om i en anna tråd. Han fick ju en skada på trumhinnan av långvarig skabb och därmed nedsatt hörsel.

Även en av våra andra kissar som räddades från ett hemskt hem där han blev mycket misshandlad . När Mia träffade den kissen så kom hon ut med tårarna rinnande för hon blev så tagen över vad han förmedlade. Fruktansvärd misshandel både psykiskt och fysiskt och det hjälpte oss mycket att förstå vad vi absolut inte skulle göra. 

Rekommenderar varmt hennes böcker också.    

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.