Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
3. Katthem i Fokus

Café Katt -ett populärt söndagsnöje

2006-11-07 23:29 #0 av: johnnys girl

Under hösten har Stockholms Katthem startat upp ett nytt söndagsnöje för många kattälskare, Café Katt. Första söndagen i varje månad är alla välkomna till Katthemmet för att prata katt, fika och beundra alla vackra kissar som bor på hemmet.

 I söndags förmiddag var det så återigen dags att åka iväg till Katthemmet för att koka kaffe, duka fram koppar och lägga upp kaffebröd. Klockan fjorton slog vi upp portarna till vårt lilla café och kvart över var köket fullt med folk som fikade och myste i höstrusket. Många passade på att köpa vår fina kalender, både till sej själva och som julklappar.

Kafka övervakar dukningen
Kafka övervakar dukningen

 

Men alla nöjde sej inte bara med en kalender och en kopp kaffe minsann. Allt som allt blev nio katter bokade under dagen och snart Vackra Grace , en av alla de kissarna som hittade sin nya familj i söndags.  Grace bodde på parkeringen vid en stormarknad med sina sex småttingar. får de flytta till sina nya hem


 

Vackra Grace , en av alla de kissarna som hittade sin nya familj i söndags.Grace bodde på parkeringen vid en stormarknad med sina sex småttingar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blev en hektisk söndag för oss som jobbade i söndags,  trötta men mycket nöjda och glada plockade vi undan efter den sista Café-gästen.

Det här var sista caféet för i år, den första söndagen i December har vi vår traditionella julbazaar istället, men inför nästa år kommer vi defintivt att bulla upp igen på söndagar för alla som vill fika, njuta av vackra katter och umgås med likasinnade.

Relaterade länkar

Av: johnnys girl

Datum för publicering

  • 2006-11-07

Ständig uppassare till griniga Luffar´n, Snygga Smilla, Busiga Mina, Skygga Tingeling, Charmören Flea och hunken Roffe.
Volontär på Stockholms Katthem
www.katthemmet.nu www.svekatt.se

 

Anmäl
2006-11-07 23:52 #1 av: evamojje

Glad bra tanke att ha ett söndags cafe på katthemmet.jag kommer att gå nästa gång ni kör i gång *L*.Men bazar låter intressant oxå.mailar lite frågor till dig *L*

ha de bra

Eva & Mojje + Minna & Zotis

ps..lägger in ett kort på Minna & Zotis :-)

Anmäl
2006-11-07 23:53 #2 av: evamojje

Dina relaterade länkar fungerar inte *L*

Anmäl
2006-11-08 10:13 #3 av: Soulway

Ser ut och låter som jättetrevligt med Katt-Café (men kanske lite riskfyllt om man är trångbodd som det är). Underbart att Vackra Grace fått en ny familj!

Soulway

Anmäl
2006-11-08 10:25 #4 av: Lena

Det låter super härligt med Kattcafé! Dessutom ett bra sätt att få nya besökare till Katthemmet, göra PR för verksamheten, få in en och annan slant samt hitta nya hem åt de underbara katterna.

#2 Nu finns det även en länk till Stockholms Katthem!

//Lena

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2006-11-08 12:42 #5 av: Faxlin

Låter riktigt mysigt. Borde finnas på fler ställen tycker jag:-)

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2006-11-08 12:58 #6 av: Engla

Wow, det cafeét skulle jag vilja besöka! Det verkar ju vara jättemysigt ju!

Anmäl
2006-11-11 02:14 #7 av: vanessa

Åh vad trevligt! Måste komma en dag när jag inte är överlusad med kattsaker. Du vet hur det är! Men så har vi självklart julbasar på samma dag, suck. Vad synd. Vi borde ha pejl på varandra så att vi inte lägger spännande saker på samma dagar :-). (För er som inte vet, så ligger båda hemmen i Stockholm.)

Lycka till med allt och så hoppas jag vi ses nästa år.

Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2006-11-11 10:27 #8 av: Pelusa

Vanessa, du har en god point där, att katthemmen i Stockholm borde ha litet pejl på varandras aktiviteter så de inte krockar!

Dax för festarrangörerna att börja stämma av med varandra inför basarer o dyl?

/Pelusa

Anmäl
2006-11-12 13:13 #9 av: Pelusa

Haha... skum swengelska i mitt inlägg från igår!
Sorry... eeh jag menar ursäkta!Cool

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.