Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
1. Allmän information om sajten

Vi söker ett hem!

2008-12-17 12:29 #0 av: Alexej

På den sidan kan alla lägga in katter som behöver ett stödhem eller ett permanent hem. Här finns det bara katter som inte har ett hem, tex kolonikatter. Den här artikeln ska vara en ren förmedlingstråd. Alla kan lägga in en katt, privatpersoner men också katthem/kattföreningar.

Men det finns några krav:

  • Katten ska inte ha ett permanent hem, dvs den ska fortfarande leva ute eller bara tillfälligt intagen. Undantag är akuta vanvårdskatter eller fd hemlösa katter.
  • Beskriv katten så bra som möjligt. Kön, ålder, hälsan osv.
  • Var finns katten nu?
  • Finns någon förening bakom (veterinärkostnader, infångningshjälp osv).
  • Ev. pris för permanentförmedling.
  • Infoga en bild av katten.
  • Det ska vara en inlägg för varje katt.

Medarbetare på hittekatter har rätt att ändra eller ta bort en inlägg. Pma en medarbetare om katten har fått ett hem då kan vi ta bort inläggen.

OBS!!!

Inga kommentarer är tillåtna av andra medlemmar.

De blir borttagna. Det ska vara en ren förmedlingstråd som ni kan tipsa andra om.

Hoppas vi tillsammans kan hjälpa några katter att få ett hem!

Är du intresserat av en katt maila den som skrev inläggen.

Är katten förmedlad var snäll och pma en medarbetare så att inläggen kan tas bort. Listan över alla medarbetare finns under "Om sajten".

Glad

Vi söker ett hem!

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2008-12-17 14:17 #4 av: Alexej

Skara

Och här kommer Floppi som också söker ett eget hem. Det är den andre Värnamoungen. Han var sjuk och är fortfarande mager men håller på att äta upp sig. Lugn och snäll.

Han är också vaccinerad och id-märkt och kostar 500 kronor.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2008-12-19 23:04 #14 av: CALA

Söderhamn

Kurran är en tjej på två år som har lite svårt för andra katter. Hon är jättekelig mot människor. Hon kom till oss på hoppet som tillfälligt inackorderad, men sen komingen och hämtade henne. Förre ägaren svarar inte när vi ringer och hon har nu övergått i vår ägo. Hon är vaccinerad fullt ut och klar för leverans, kostnad 550 :- . Vid sterilisering hos distriktsveterinärerna Söderhamn/Bollnäs står vi för halva kostnaden.

Djruskyddet Hoppet ( se hemsida)

Anmäl
2008-12-21 21:31 #15 av: Debattia

Jg heter Rozzie och är c:a 2 år.Jag är en flicka. Hittades tillsammans med mina syskon efter en stor väg. Vi fångades in och söker nu kärleksfulla hem. Bor i Helsingborg. Är kastrerad,vaccinerad och öronmärkt. Är lite skygg för människor men min nuvarande matte får klappa mig när hon ger mig god mat.

Pris 500 kr

Anmäl
2008-12-21 21:43 #16 av: Debattia

Jag heter Myrro , är bror till Rozzie. Är c:a 2 år. kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Mig får min nuvarande matte klappa mer än vad hon får med min syster Rossie. Jag har inte varit sjuk någon gång sen jag blev omhändertagen. Vill du göra en insats för mig och ge mig ett kärleksfullt hem. Bor nu i Helsingborg. Pris 500 kr

Anmäl
2008-12-21 21:58 #17 av: Debattia

Helsingborg

Jag heter Myssie och är syster till Rozzie och Myrro. Är också 2 år.

Kastrerad, vaccinerad och öronmärkt. Avmaskade har vi blivit ett par ggr också. Jag fick ett hem men min matte dog efter en månad och då fick jag flytta tillbaks till mina syskon igen.

Vår nuvarande matte vill helst vi ska hitta ett hem i eller omkring Helsingborg så vi kan fortsätta träffas tillsammans med nya matte och husse. Får vi ett hem och det visar sig "Detta kommer inte fungera" Då hämtar matte tillbaka oss igen . Finns ett bra hem som kanske vill ha två av oss, går det jättebra men vi är också beredda dela på oss. Pris 500 kr

Anmäl
2009-01-03 14:25 #21 av: majvi

Kajsa kommer ursprungligen från ett vanvårdshem. Kajsa är bruntabby med en kort liten svans. Ålder är okänd men hon är minst 3 år och har leksinnet kvar. Hon tycker inte om att bli buren men njuter av att bli smekt och kliad under hakan och bakom öronen. Hon hoppar gärna upp bredvid mig i sängen eller soffan och står där och trampar och spinner en stund innan hon lägger sig.Hon passar som både innekatt och utekatt. Hon piper när hon pratar. Hon trivs bra med andra katter.

Kajsa är kastrerad,vaccinerad,och ID-märkt.

Pris 700 kr

Anmäl
2009-01-03 14:37 #22 av: majvi

Daisy kommer ursprungligen från ett vanvårdshem. Hon är en svartsköldpadda med extra stora tassar en s.k. skeppskatt. Hon tycker mycket om att bli borstad och smekt men att bli upplyft är inget hon njuter av.Hon gör inget motstånd när man har henne i famnen men hon slickar sig oroligt om nosen. Daisy måste vara innekatt, för kommer hon ut har hon inte en tanke på att komma in igen. Daisy vill bo med en kattkompis. Hon har provat att bo som ensamkatt, men hon trivdes inte alls med det. Hon gillar att leka med andra katter. Ålder c:a 2 år.

Hon är kastrerad, ID-märkt och vaccinerad.

Pris 700 kr

Anmäl
2009-01-03 14:45 #23 av: majvi

Wille är född utomhus av en tam mamma.Han är lite skygg och vill inte sitta i famnen, men han kan spinna högt om man smeker honom.Han gillar att leka och när det gäller att jaga vippor och få godbitar då kommer han springande och är inte rädd för att klättra på mig.Han är c:a 5 månader.

Han är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.

Anmäl
2009-01-08 01:34 #25 av: mariia89

Permanenta hem sökes till katterna i kattkolonin i Nävragöl. Dom är fortfarande ganska skygga men några av dom går att klappa fast lite motvilligt. lämnar man dörren öppen så hittar man katter inne lite överallt och dom är väldigt nyfikna :) vi sammarbetar ihop med kks och ska snart påbörja arbetet med kastrering av dom 18 katterna.

Läs mer om katterna i tråden "kattkoloni vill komma in i värmen till vintern!"

 

Anmäl
2009-01-12 19:27 #28 av: Magda

Salmiak är syster till Lakritstroll och alltså runt 6 mån

hon är lite lugnare än sin bror, en liten och nätt honkatt, mkt söt och tillgiven.

syskonen är ej särskilt beroende av varandra och kan flytta separat men vill nog ha kattkompis

även hon är behandlad med Advocate

 

Anmäl
2009-02-06 15:31 #35 av: Crisse

Söta Mimmi 1,5 år är en av hamnkatterna som vi fångade för där var intressenter på henne. När hon kom till veterinären så blev hon kastrerad, öronmärkt, avmaskad och dom har behandlat henne för hennes dåliga tänder som gjort att hon har fått inflammation i munnen och då har dom dragit ut en del av tänderna och behöver kanske dra ut fler. Så det tilltänkta hemmet drog sig ur för Mimmi skulle bli stallkatt och hon kan inte fånga några möss utan tänder.

Så nu söker jag ett nytt hem till Mimmi där hon kan få lite lugn och ro eftersom hon inte är tam och alternativet är att hon måste släppas ut i hamnen igen.

Anmäl
2009-03-05 19:08 #42 av: Naquita

Ronneby, Blekinge

3 kattpojkar i Verperydskolonin fryser och vill in i värmen.

De söker stödhem eller permanenta hem.

De kommer vara kastrerade, vaccinerade, idmärkta, avmaskade samt veterinärundersökta innan flytt till stödhem/permanent hem.

maila emma@kks.nu om du kan hjälpa till!

se deras tråd: AKUT ny kattkoloni:(

Anmäl
2009-03-13 16:03 #43 av: Nikita-

Djurhjälpens Filippa
Finns i Vallentuna, norr om Sthlm
Hon är ca 1 år nu. Bodde (och föddes) under en mack vid E18. Intagen i oktober tillsammans med sin mamma och bror. Pigg och glad, nyfiken kisse som vill ha en snall tamkatt att leka med. Kommer bra överens med andra katter. Kanske skulle hon tycka det var trevligt med en busig kattunge som sällskap?

Givetvis kastrerad, avmaskad, märkt osv...

900:- går direkt till Djurhjälpens arbete med hemlösa och vanvårdade katter.

Anmäl
2009-03-20 21:24 #45 av: Naquita

Vill någon älska mig?

Jag är cirka 4 år gammal, tiden som hemlös har satt sina spår. jag är ganska ärrad i ansiktet och lite försiktig och skakig inomhus. Men en väldigt snäll och kelen kille. spinnmotorn går på när jag vågar slappna av.

Det enda jag begär är värme, mat och kärlek. Vill någon ge mig det?

Jag finns i Ronneby, blekinge. Jag är en av GALTSJÖ/E22-katterna

Ni kan maila emma@kks.nu eller lägga en intresseanmälan på www.kks.nu under Emmas katter om ni vill älska någon som jag

 

Anmäl
2009-03-25 12:08 #46 av: Liselotten

 

Universums goaste f.d hemlösa katt-kille Sigge, behöver ett permanent, kärleksfullt hem!
Han är killen på G, alltid redo för bus men gillar även lata söndagar med mycket kel och kärlek. Han är kastrerad, ID-märkt och vaccinerad!
Han passar i barnfamiljer med både yngre och äldre barn, och hem där det redan finns andra katter. Men skulle vara lika lycklig som ensam kejsare hos en glad pensionär, med andra ord, en riktig kelgris som anpassar sig fantastiskt!
Pris 100 kr. Transport kan ordnas i och runt Uddevalla-området! Kontakta Clara vid intresse!
Tel: 0733807230
Email: americanana@gmail.com

 

Anmäl
2009-04-11 22:56 #49 av: studs

AKUT jag flyttar på Tisdag och han blir ensam kvar på gården, finns i STHLM norrort

 

Har en hankatt som tycker att han ska bo i mitt stall,väldigt trevlig,social,tillgiven o lyhörd kisse,älskar hundar o hästarn..

Han är inte kastrerad,fin i hull osv vet ej ålder.

 

Nu till mitt problem,

Detta är inte min katt, jag har sökt efter ägarna i områden men inte hittat någon,så han har fått bo i stallet,men nu har jag sagt upp mitt stall och ska flytta om ett par dagar och känner att jag inte bara kan lämna honom där.. hade gärna själv tagit hem honom om jag inte redan hade 2 katter hemma,plus hundarna..

Så finns det någon som skulle vilja ha en ur mysig bra katt i stallet??

Hör av dig snarast

 

 

Anmäl
2009-04-24 20:14 #51 av: Hawknestgrove

Två små Strömstadskatter leveransklara  mitten på juni söker nya hem. Vi har inte fått reda på kön ännu, och får gå försiktigt fram med ägaren, då han egentligen ville avliva dem. MEn vi i KAttkedjan fick chansen att placera ut dem. Kissarna kommer att kosta 300 kr styck, varav 150 återbetalas om kastrerings- och IDmärkningsintyg visas upp före 9 månaders ålderpå kattungarna. Vi kommer att skriva kontrakt, modell fodervärd, som övergår i vanlig ägarrätt efter ett år om allt faller på plats. Kattungarna kommer att vara avmaskade och ha fått sin första vaccinering i anslutning till försäljningen, så där går ju den övriga delen av köpesumman. Som sagt, i mitten på juni, inte förr.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-04-24 20:15 #52 av: Hawknestgrove

nästa

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-04-25 20:14 #53 av: Hannelie99

söta katterGlad

Anmäl
2009-04-26 20:22 #54 av: Hawknestgrove

Ja vi har fått ett ganska rejält bidrag av en här inne, till vaccination till de små. Så det känns bra att kunna förmedla vaccinerade kattungar, åtminstone en vaccinering!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-04-28 11:53 #55 av: Mercedes

Här finns en röd hankatt, ett par år gammal ungefär, som blivit utkastad. Social, kelig och lätt att ha - sköter låda, använder klöspelare och äter glatt den mat som serveras. Behöver få ett hem så snart som möjligt! Han finns i Östergötland men ev transport går säkert att lösa.

Kissen är id-märkt, dubbelvaccinerad, veterinärbesiktad och kastrerad. Han kostar därför 800 kr.

Kontakta mig via pm för mer info.

Anmäl
2009-04-28 11:57 #56 av: Mercedes

En söt cremefärgad hankatt, kastrerad och omkring två år gammal, behöver snarast få ett hem efter att ha blivit övergiven. Han har en bror/kompis (står över precis) men de kan komma till olika hem om så önskas. Social, kelig och lätt att ha. Älskar att gosa och ligga i sängen med en. Har inget problem med andra katter. Han befinner sig i Östergötland med ev transport går säkert att lösa på något vis.

Kontakta mig via pm för mer info.

Anmäl
2009-05-11 22:04 #57 av: Hawknestgrove

Rättelse på Strömstadskissarna. det är tre, för den gamla farbrorn som pasar dem tog sitt förnuf tillfånga och förstod, att det är bättre att alla tre får ett hem.Men vi ska ta 400 kr tyck, för dem, men 150 kr betalas igen i alla fall om intyg om kastrering visas upp före 8 månaders ålder. De är då vid leverans avmaskade och med en vaccination. Dyrt nog ändå coh så kanske vi kan få till det, att mammakkatt kan kastreras.....Hon får Ppiller nu ändå...

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-05-21 15:57 #58 av: [PixelMollan]

En jättekelig katt söker ett permanent hem, AKUT!!
Någon kastade in denna snälla katt i djurshoppen på djursjukhuset i Lund. Jag fick ett telefonsamtal idag om att hon måste få ett nytt hem annars är dom tvugna att avliva henne.
Hon bor just nu hos mig men jag har andra katter som inte kommer överrens med henne, det är fel på mina katter inte henne!
Hon är helt svart, bara några vita strån vid halsen. Hon är ca 1-2 år och har för tillfället öronskabb som vi håller på att behandla emot, det ser fint ut och blir bättre o bättre.
Veterinärerna på djursjukhuset skrev ut ett recept till mig och gav mig lite tabletter så jag kan fortsätta ge henne ifall det behövs.

HON BEHÖVER ETT NYTT HEM INNAN SÖNDAGKVÄLL!

 

Anmäl
2009-05-31 21:49 #60 av: Fagerljung

Dags att uppdatera tråden? De som har fått hem borde ju tas bort från tråden :)

Anmäl
2009-06-05 15:13 #61 av: Kamomill

#58 Har du kollat på försunnet annonser på katthemssidor och blocket? Det kan ju vara en katt som sprungit bort och som upphittaren sedan gjort sig av med genom att dumpa den i djurshopen... Tex hittade jag annons på Blocket på en svart honkatt som försvunnit från Skurup men hon såg ut att ha gröna ögon och "din" ser ut att ha bruna.

Anmäl
2009-06-05 22:15 #62 av: Alexej

#60 Vi kan bara ta bort inlägg när man ber oss om det. Men om du kollar trådnummer ser du att många är redan borttagna.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2009-06-06 16:48 #63 av: Alexej

Bild på Elega

iFokus-poäng: Kristall Elega

09-06-06
14:22

Hjälp oss!

Hejsan! Vi på bilden heter Tindra och Samantha. Vi är bara 11 månader gamla och redan har vi varit med om mycket. Vi var tvungna att vara inlåsta i en elak killes lilla studentlägenhet och det var så mycket saker och damm och smuts att vi inte kunde andas.

Vi var ständigt hungriga eftersom vi inte fick någon mat av den elaka killen. Men ibland hade vi tur när han inte orkade äta mer, då stal vi hans rester ur vasken. Vi kunde inte gå på toaletten ordentligt för att han aldrig städade våran låda.

Det var inte lätt att få tag i vatten heller, varje dag var en kamp för att hitta mat och drickbart vatten. Inte kunde vi springa av oss vår kattungeenergi heller.

Nu har vi kommit till två snälla personer som vill hjälpa oss att bli bättre. Vi är överlyckliga och kan inte sluta busa och spinna! Vi får jättegod mat och ren låda hela tiden! Men vi är fortfarande rädda för att kanske få sjukdomar, eller om vi skulle gå vilse och inte hitta tillbaka. Och vi tycker att det finns alldeles för många katter där ute som far illa, det finns ju redan 100 000 hemlösa kissar som vi där ute, därför tycker inte vi att det ska bli ännu fler.

Därför undrar vi om någon vänlig själ vill hjälpa till att bidra med en liten slant så att även vi kan få avmaskas, vaccineras, kastreras och ID-märkas som är alla katters rätt. Om det bara är en guldtia så blir vi jätteglada, för många bäckar små! (Tindra: Jag gillar inte bäckar, då blir man ju blöt.. usch)

Hör av er om ni vill hjälpa till: 0739-567496, 0762-286820
ulltotten@live.se, stampe75@hotmail.com

Hjälp oss!

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2009-07-19 12:24 #64 av: Debattia

Vi är ett syskonpar,en tjej och en kille vid namn:Zenje och Zenite.

Bor i Helsingborg !

Från vecka 32 ,2009. Söker vi ett hem med mycket kärlek,stort ansvarskännade för oss och mycket trygghet.

Vår mamma blev avslängd vid ett stall när hon gick med oss i magen. Vi blev hittade och omhändertagna till ett bra hem och där har vi  nu växt upp. Tyvärr kan vi inte stanna här för alltid.

Vi  är avmaskade och kommer bli färdigvaccinerade.

Vi kostar 500 kr styck och dom pengarna kommer att gå till hjälp till kompisar till oss som också är hemlösa!!!!

Anmäl
2009-07-26 15:07 #65 av: Hennum

Hej på dej!

Jag heter Tyr! Född och uppväxt i Lund, tyvärr utan ett tryggt hem. Jag är kontaktsökande och modig jag får säga det själv. Nu är det så att vill hemskt gärna ha hem och familj. Jag har tidigare haft allt detta, men sen blev jag oförklarligt utkastad. Jag vet inte vad jag gjorde för del, jag som är så söt och snäll, men antagligen var människorna bara stygga. Nyligen blev jag infångad och blev tagen till veterinären där de avlusade, kastrerade, vaccinerade, avmaskade och ID-märkte mig. Jag är svart med vita tecken, en klassisk skönhet med andra ord. Mina öron har blivit lite trasiga eftersom andra katter har vara dumma mot mig, men det är väl bara charmigt? Hemmet jag söker ska bebos av tålmodiga, snälla och kärleksfulla människor. Jag är lite försiktig i början, men vägen till mitt hjärta går genom min mage, så om du har tonfisk så är jag din!

Hoppas någon vill öppna sitt hem för just mig!

Priset på 400 kr kommer gå till infångning och vård av nya hittekatter.
Tyr finns i akuthem i Rydebäck hos Debattia

 

Anmäl
2009-07-30 02:02 #67 av: Hawknestgrove

Nämen jisses, så fin text det är till dessa kissar! KAn ju inte bli bättre!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-08-03 00:43 #69 av: Litenida

Juni 1 år. Levde hemlös tills för 3 månader sedan när hon kom till oss som stödkatt. Framåt och tuff tjej med mycket personlighet. Hon är ovan vid beröring men vi får klappa henne mer och mer. Kommer väldigt bra överrens med våra andra katter, så kattkompis vill hon ha. Förmedlas av KKS.

 

Anmäl
2009-08-24 00:41 #70 av: Yxskaft

Två vuxna katter, en hona och en hane. Hanen tror jag är kastrerad, är inte så bra på att avgöra detta, men "påsen kändes tom så att säga". Honan vet jag inte. Dom är släkt på något sätt, men vet inte hur än. Den ena är 3år och den andra är 5år. Ägaren har flyttat och det är en granne som har matat dom ute på gården. Dom är otroligt sociala och kelsjuka båda två, vi stod och gosade med dom nu ikväll då vi fick höra om detta.

Tyvärr har vi fullt med katter hemma och kan verkligen inte ta in dom. Alternativet är ju om det verkligen dyker upp ett hem så kan jag mata dom utomhus i några dagar till, men det är ju så kallt ute på nätterna nu :-(

 

Anmäl
2009-09-04 01:14 #71 av: [sofia-85]

Nu har vi fått in några nya kattungar som söker nya trygga hem. Vi har även en
vuxen kastrerad underbar katt som söker nytt hem. Hon ligger uppe här i tråden.

 

Kattungarna kan ni läsa om på hemsidan.
http://www.vidjur.se/Jourhem/index2.htm
Klicka på katter hos oss.

Alla är rumsrena. Ingen kattunge säljs innan den är 12 veckor. De är vana vid hund och andra katter.

Katterna vill komma till livslånga hem där dom får det tryggt och massa kärlek.
Om ni är intresserade så skicka ett mail eller pm och berätta lite om dig/er

 

 

Anmäl
2009-09-16 14:23 #72 av: kattlisa

HJÄLP!!!

Katten Gustav är en jättesnäll och kelig hankatt som gått hemlös hela sommaren. Han är hungrig och spinner så fort man rör honom. Jag har försökt hitta en ägare till honom men han har troligtvis blivit dumpad. Han är uppskattningsvis strax under 1 år gammal.

Gustav behöver få ett eget hem komma in i värmen omgående, då jag själv inte kan ta hand om honom (mina två vuxna katter kommer inte överens med honom).

Jag kommer att få honom vaccinerad, avmaskad och kastrerad innan han kommer till sitt nya hem. Har du plats i ditt hjärta och hem för denna jättefina kisse? Hör av dig till mig på 0702-787553

katten Gustav

Anmäl
2009-09-16 21:40 #73 av: kattlisa

Jag har hittat ägaren till Gustav (som egentligen heter Skrutten) som lovat komma och hämta honom. Tyvärr verkar inte ägarna, som bor på en bondgård i närheten, särskilt måna om sina katter :-( Ingen behandling mot fästingar/loppor, inget halsband och massor av katter som förökar sig obehindrat. Men jag är glad att ha hittat ett hem åt honom i slutändan!

Anmäl
2009-09-21 17:14 #74 av: Beaver

Sköldpaddsfärgad & vit honkatt och röd & vit hankatt söker hem. Avmaskade, hundvana. Leveransklara 3 okt Finns utanför Örebro! Länk till annonsen

Anmäl
2009-10-06 13:07 #75 av: TamlinsMatte

Finaste grabbarna Lillebror och Storebror från ett vanvårdshem i Skåne ("Här behövs allt..."-tråden härinne) söker nu sitt permanenta hem. De är båda födda mot mitten av juli i år. Det börjar bli en aning trångt i det lilla lilla stödhemmet (18kvadrat) nu när kylan börjar göra balkongen svår att vara på. Det börjar alltså bli en aning stressat för oss.

Grabbarna är svarta, men lite märkliga i färgen. Båda ser lite bruna ut i ansiktet, Lillebror så mycket att det nästan ser ut som att han använt ljusare kajal runt ögon och nos - dessutom har han lite bruna toppar på frambenen (men svart i botten). Svårt att säga hur de kommer se ut i framtiden.

Båda pojkarna har fått sina första vaccinationer, är chippade och har besiktigats utan anmärkning. Jag har dem försäkrade i Agria, med en reservation för övre luftvägsinfektion då de var sjuka när de kom till mig. Reservationen är möjlig att bli av med om ett halvår.

Busiga, pigga, rumsrena och gosljuvliga pojkar. De tycker mycket om varandra och flyttar gärna tillsammans - det är dock inte nödvändigt.

Pojkarna kostar 600kr styck eller 1000kr tillsammans.

Anmäl
2009-10-06 13:10 #76 av: TamlinsMatte

Grabbarna ovan finns just nu i Göteborg, men transport brukar gå att lösa. PMa mig för telefonnummer

Anmäl
2009-10-06 16:10 #77 av: MaalinF

Mina tre ljuvliga kattungar från en ladgård kommer att kunna flytta om ca 4-5 veckor! De kommer vara rumsrena, tamare och friska när de flyttar, samt, kastrerade och vaccinerade två gånger.

Priset per katt är 2000kr och det är bara för att täcka veterinärkostanderna.

Vi vill flytta 2st ihop eller alla tre. Om vi flyttar själva måste det finnas en till katt i hemmet.

Ijget katthem bakom utan det är jag som privat tagit mig an dessa katter.

Anmäl
2009-10-30 16:26 #78 av: ABC123abc123

Hej!

En hemlös katt, en hane i god hälsa, med glansig och ren päls, har i flera veckor bott vid vår lägenhets dörr i LUND. Han kan inte vara här ute hela vintern och söker hem!! Han är vuxen, utan idmarkeringar eller halsband, lite nervös, men söker ständligt kontakt med människor. Var snäll kontakta mig via tel. 076 - 8448740 eller 0708 189 302.

Julia

 

 

Anmäl
2009-11-04 16:01 #79 av: [sofia-85]

#Ni kan ta bort min nr 71 om ni vill... Har Missan kvar som fortfarande inte har fått nåt hem men hon ligger på nr 12 :)

Anmäl
2009-11-05 12:35 #80 av: Silverpumans

Ceylon, 6 mån, världens mysherre som gärna är med när du sitter vid datorn eller kollar på tv. Spinner högljutt av att bli klappad och njuter som bara den :). Tidigar gått i en koloni i Skänninge men togs in för ca 2 månader sen. Söker ett permanent hem. Stödmate tror att han skulle passa i vilken familj som helst Glad

Anmäl
2009-11-05 12:43 #81 av: Silverpumans

(Finns i Linköping)

Anmäl
2009-11-08 19:50 #82 av: Hawknestgrove

OCh vi har 4 små charmtroll i Strömstad.....

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-11-08 19:50 #83 av: Hawknestgrove

OCh MIssan(Sofia85) puttar även jag för. Hon bor i vårt ena stödhem och är så snäll......

en bild till

Våra bebbar kostar 400 kr st. vaccinerade en gång då och kan levereras i slutet på november

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-11-08 19:51 #84 av: Hawknestgrove

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2009-11-09 18:01 #85 av: Kristine

Hantera inlägg Namn: adoptivmissar 23 Juni 039.JPG Typ: JPEG-bild Storlek: 83,45 kB
Visa bild
Lill-Röding och Lilla Grå på bilden. 

Lill-Röding är född den 7:April

 syskon: Lilla Grå,Lilla Svarta  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lill-Röding räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska.Dom är väldigt tillgivna och pigga.

Lill-Röding är enormt tillgiven mig och sina syskon.En pigg och supergosig misse som behöver knyta an till någon mjuk och snäll människa som kan ge han tid och kärlek.

Han vill helst flytta med något av sina syskon naturligtvis.

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita.

Anmäl
2009-11-09 18:12 #86 av: Kristine

Lilla Grå född den 21:a april.(Datumet på bilden stämmer inte då jag inte vet hur man ställer in.)

 syskon: Lill-Röding,Lilla Svarta  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lilla Grå räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska.Dom är väldigt tillgivna och pigga.

Lilla Grå är minst i kullen och den misse man har ömmat mest för.Hon är lite liten än och vill helst flytta med något av sina syskon.

 

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita .och Lilla Grå

Anmäl
2009-11-09 18:21 #87 av: Kristine

Lilla Grå född den 21:a april.(Datumet på bilden stämmer inte då jag inte vet hur man ställer in.)På bilden:Lilla Vita med sin jourhemspappa Bamzä.

 syskon: Lill-Röding,Lilla Svarta  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lilla Vita räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.Vi trodde aldrig att det skulle vara SÅ svårt att få missarna till bra hem.Vi har nu en svår ekonomisk situation då båda blivit arbetslösa.Vi har därför inte haft råd att vaccinera och id märka de Små.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska de först veckorna.

Lilla Vita är den misse som är livligast i kullen och mest pratsam.

Hon vill helst flytta med något av sina syskon,helst Lilla Svarta.

 

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita .och Lilla Grå

Anmäl
2009-11-09 18:28 #88 av: Kristine

Hantera inlägg Namn: 20091010De Pälsbeklädda vapendragarna 018.JPG Typ: JPEG-bild Storlek: 90,87 kB
Visa bild

Lilla Svarta född den 21:a april.(Datumet på bilden stämmer inte då jag inte vet hur man ställer in.)På bilden:

 syskon: Lill-Röding,Lilla Grå  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lilla Svarta räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.Vi trodde aldrig att det skulle vara SÅ svårt att få missarna till bra hem.Vi har nu en svår ekonomisk situation då båda blivit arbetslösa.Vi har därför inte haft råd att vaccinera och id märka de Små.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska de först veckorna.

Lilla Svarta är den misse som är lugnast och har blivit en riktig tillgiven kille som älskar sin jourhemspappa Bamzä.Han har den finaste av sammetspälsar........

Hanvill helst flytta med något av sina syskon.

 

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita .och Lilla Grå

Anmäl
2009-11-09 18:28 #89 av: Kristine

Hantera inlägg Namn: 20091010De Pälsbeklädda vapendragarna 018.JPG Typ: JPEG-bild Storlek: 90,87 kB
Visa bild

Lilla Svarta född den 21:a april.(Datumet på bilden stämmer inte då jag inte vet hur man ställer in.)På bilden:

 syskon: Lill-Röding,Lilla Grå  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lilla Svarta räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.Vi trodde aldrig att det skulle vara SÅ svårt att få missarna till bra hem.Vi har nu en svår ekonomisk situation då båda blivit arbetslösa.Vi har därför inte haft råd att vaccinera och id märka de Små.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska de först veckorna.

Lilla Svarta är den misse som är lugnast och har blivit en riktig tillgiven kille som älskar sin jourhemspappa Bamzä.Han har den finaste av sammetspälsar........

Hanvill helst flytta med något av sina syskon.

 

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita .och Lilla Grå

Anmäl
2009-11-09 18:29 #90 av: Kristine

Hantera inlägg Namn: 20091010De Pälsbeklädda vapendragarna 018.JPG Typ: JPEG-bild Storlek: 90,87 kB
Visa bild

Lilla Svarta född den 21:a april.(Datumet på bilden stämmer inte då jag inte vet hur man ställer in.)På bilden:

 syskon: Lill-Röding,Lilla Grå  och Lilla Vita är född den 21:April.

Lilla Svarta räddades med sina syskon undan från att bli ihjälslagna genom ett tips från en vän till mig.Hennes arbetskamrats katthonor hade fått två kullar i April i år och han ville bli av med dom.Jag kontaktade ägaren och fick löfte om att ta hand om kattungarna.Han lovade att de skulle få stanna tills de var 12 veckor gamla och amma.Detta löfte höll han dock inte.Jag fick åka och hämta de fyra kattungarna veckan efter midsommar,och de har varit hos oss sedan dess.Våra 3 vuxna kattpojkar Farbror Katt,Bamzä och Röding har tagit hand om de små jättefint ocg gett dom en bra start i Livet.

Har haft kontinuerlig kontakt med Örebro Katthem om att de ska få komma in på katthemmet eller i jourhem.Vi står fortfarande på väntelistan då de redan är överbelastade.Vi trodde aldrig att det skulle vara SÅ svårt att få missarna till bra hem.Vi har nu en svår ekonomisk situation då båda blivit arbetslösa.Vi har därför inte haft råd att vaccinera och id märka de Små.

Missarna togs för tidigt från mamman och matades med flaska de först veckorna.

Lilla Svarta är den misse som är lugnast och har blivit en riktig tillgiven kille som älskar sin jourhemspappa Bamzä.Han har den finaste av sammetspälsar........

Hanvill helst flytta med något av sina syskon.

 

Dessa missar har fått en andra chans i livet och vill snart hitta hem till sin framtida kärleksfulla matte.

Vi finns i Dalarna.Ring vår adoptivmatte på 070-2530695.

De varmaste Pälshälsningar från Lill-Röding,Lilla Svarta och Lilla Vita .och Lilla Grå

Anmäl
2009-11-09 19:04 #91 av: Kristine

kontakta Kristine på :

lindbergkristine@hotmail.com

Anmäl
2009-11-12 16:49 #92 av: Anna-Helga

Västmanland

 

Två hankatter avlivningshotade! För andra gången sedan i somras tar en av Hallstahammars kommuns chefer beslutet att en brukares katter ska läggas i en låda och skjutas! :(

Jag tog hand om två katter från förra gången detta var på tapeten och det är nu fullt här hemma, så dessa två behöver ett nytt hem omgående!

 

De är ca 1-2år gamla. Mer info kan fås vid intresse! Maila gärna! tantstrul73@hotmail.com

 

Anmäl
2009-11-25 22:08 #96 av: Debattia

Bianca från Helsingborg söker ett bra och seriöst hem. Hon och hennes syster blev räddade från kommunskytten. Hon är född imitten av maj,09. En tjej med mycket fart och bus innanför pälsen.Lite blyg för nya ansikten men absolut inte skygg eller ohanterbar. Kommer att kastreras,vaccineras och öronmärkas ,hela paketet klart innan hon kommer till sitt nya hem.

Gärna ett hem tills med sin syster  Beatrice.

 

Anmäl
2009-11-25 22:12 #97 av: Debattia

Blå,vita Beatrice från Helsingborg. Syster till Bianca. En lugn ,kelig kattflicka. Kastrerad,vaccinerad och öronmärkt..Väntar bara på ett bra kärleksfullt hem,gärna tills med sin syster.

Anmäl
2009-11-25 22:25 #98 av: Debattia

Rosina från Helsingborg är en vacker svart sköldpaddsfärgad kattflicka.Född vid månadsskiftet maj,juni 09. Hittades som mycket liten och är uppfödd på flaska. Är mycket snäll occh kelig.Är kastrerad,vaccionerad och öronmärkt. Söker också ett bra och kärleksfullt hem.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.