Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Ny kategori 000. Vanliga frågor - FAQ - ej för diskussion! 001. Kattambassadörer TNR/Skygga Katter 02. Hittekatter i Fokus 03. Hittekatter i media 04. Katthem, jour- & stödhem, föreningar 05. Kattens status 06. Kastrering, ID-märking, Vaccination 07. Djurskyddsfrågor 08. Bilder & Filmklipp 09. Goda ideér, råd och tips! 10. Huskatten 11. Kattsjukdomar & problem 12. Kattmats relaterat 13. Kattprat i allmänhet 14. Katter söker hem! / Katter sökes! 15. Bortsprungna/upphittade katter 16. Transporthjälp önskas/erbjudes 17. Solskens- och molnhistorier 18. Evenemang på Katthemmen/ Kampanjer 19. Insamlingar, Auktioner 20. Dagens Ros & Ris! 21. Till minnet av 22. OT Utanför ämnet 23. Utsatta djur av annat slag 24. Annonsdiskussioner 25. Information om Forumet & oss Medlemmar Ny kategori
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
3. Katthem i Fokus

Hjälp Brandhärjade Katthemmet Kompis

2010-01-05 18:04 #0 av: Lena

På årets första dag nås vi av den tragiska nyheten att Katthemmet Kompis har brunnit ned. Katthemmet ligger i Småländska Nybro och drivs av äkta makarna Maritha och Sonny. Nu pågår en insamling för att Katthemmet ska kunna byggas upp igen. Var med och hjälp till du också! Inget bidrag är för litet eller för stort! Läs mera i denna uppdaterade artikel.

Det var under nyårsdagen som branden började. En brand som skulle ödelägga hela katthemmet. Orsaken till branden är ännu inte klarlagd. Byggnanden som katthemmet är inhyst i brann ned till grunden. Förrådet där all kattmat förvarades blev också totalförstört. I skrivande stund har 32 katter  räddats. En katt fick avlivas då den var så svårt skadad. Det är ännu oklart hur många katter som omkom i branden och hur många som sprungit till skogs. Under dagarna som gått sedan branden har flera katter fångats in och ytterligare 3 setts i området. Just nu vistas katterna i en liten stuga som finns på gården.

Stora rastgården

Stora rastgården med katthemmet i bakgrunden

Hur du kan stödja katthemmet Kompis

Maritha och Sonny har bestämt sig för att att bygga upp katthemmet igen. De behöver nu allas vår hjälp i form av penninggåvor, byggmaterial, mat och tillbehör till katterna, samt många andra saker. Läs mera om vad Katthemmet Kompis är i behov av på denna blogg.

Du kan stödja Katthemmet Kompis med penninggåvor via föreningens Plusgirokonto 35 74 82-9

Kontakt med katthemmet förmedlas av Jenny och Carola:

Maila till Jenny: jenny@katthemmetkompis.se
Maila till Carola: carola@katthemmetkompis.se

Ni som har något ni kan skänka av det katthemmet behöver maila då i första hand till Jenny.

Det pågår även auktioner till förmån för Katthemmet på Tradera & KKS hemsida och lotterier på Hittekatter iFokus.

Den 6/1 har det kommit in 103 260 kr i penninggåvor till Katthemmet Kompis. Kattmat, medicin och andra tillbehör har anlänt eller är på väg från landets alla hörn.

"Ni är helt fantastiska och vår glädje känner inga gränser. Pengarna kommer verkligen till nytta och i synnerhet som jag nu kan meddela att det finns planer på en återuppbyggnad av katthemmet." Webmaster, Katthemmet Kompis

katthemsbranden_s.jpg

Foto: Räddningtjänsten

 

Om Katthemmet Kompis

Utanför Nybro i hjärtat av Småland ligger Katthemmet Kompis. Det drivs av paret Maritha och Sonny Fernström. Katthemmet har fått sitt namn efter hittekatten Kompis som kom till makarna en dag för 10 år sedan. Kissens ägare gick inte att spåra och han kom att stanna kvar permanent hos Fernströms.

Hittekatten Kompis har gett katthemmet sitt namn. Foto: Katthemmet Kompis

Katten Kompis som gett katthemmet sitt namn

 

Katthemmet Kompis har bedrivit verksamhet sedan juni 2003. I lokalerna finns plats för upp till 40 katter. Under årens lopp har flera hundra katter fått hjälp att hitta nya hem.

Katthemmet Kompis drivs helt ideellt med egna medel och gåvor från givmilda människor. Företag och organisationer sponsrar även med kattmat, kattsand, leksaker och byggmaterial. Makarna har även goda relationer till veterinärerna i området som ofta ger veterinärvård till viss rabatt. Just veterinärvården är den största utgiften som katthemmet har.

Lekrummet där katterna har skoj

Katternas lekrum

På katthemmet råder en mycket gästfri stämning och katterna som bor där får den bästa skötsel som tänkas kan. Besökare är alltid välkomna efter avtalad tid.

Katthemmet Kompis vann Hittekatter iFokus utmärkelse Månadens Katthem mars 2007.

Alla foton i artikeln kommer från Katthemmet Kompis hemsida.

Katthemmet Kompis Brandhärjat - Akut hjälpbehov

 

Denna och andra bloggar kan du ladda ned från denna adress.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-05 18:08 #1 av: Engla

Igår hade vi fått in över 70 000 kr! Helt fantastiskt! Skrattande Tack alla generösa människor! Men det behövs mer för att få upp ett katthem! Flört http://www.katthemmetkompis.se

Anmäl
2010-01-05 18:16 #2 av: Lena

Vi fortsätter nu diskussionerna i den här uppdaterade artikeltråden. Det är glädjande att det finns ett så stort engagemang för Katthemmet Kompis! :)

Här är länken till den förra Artikeltråden.

samt till en tidigare diskussionstråd.

#1 Det är fantastiskt att det har inkommit så mycket pengar redan! Vi hoppas på en lika god fortsättning.

 

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-05 18:19 #3 av: cala01

Gratulerar, då blir det lite virkon och diskmedel. Sen är det ju tusen saker man in te tänker på, nu kan ni i alla fall köpa det nödvändigaste.

Anmäl
2010-01-05 18:38 #4 av: Gunlog

Tack för komplimangerna på sovgömman som jag gjort. Jag är faktiskt jättestolt! Denna ska skickas upp till de "små" söta kissekatterna på Kompishemmet. Jag ska se om jag hittar fler tofsar, då kan jag göra en till. Den får nog gå på Tradera, i så fall, för jag tror att pengar behövs mer än en "tofsig" liten gömma.

Det kan ju iofs Kompishemmet själv avgöra, men ni har väl korgar och sovsaker tillräckligt, om jag förstått alla inlägg rätt...

Som jag skrivit innan, kommer jag att skicka alla länkar till Engla, samt lägga ut dem här på ifokus. Hoppas ni här inne är med och budar, så att vi kan få in lite pengar till våra vänner.

Jag har en kompis vars kompis äger en djuraffär i malmö, så han skulle "tigga" lite från dem... Får se om det blir något.

Jag kommer att packa sakerna ikväll, så att de kan sättas på lastbil på torsdag. Jag kontaktar vederbörande under kvällen, eller under morgondagen.

Jag skickar en lista till Engla om vad jag skickar...

Värmande kramar i kvälls-kylan!

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-05 18:41 #5 av: Engla

# 4 Du kan maila länkarna till: jenny@katthemmetkompis.se

Anmäl
2010-01-05 18:43 #6 av: karins

Sitter här och stickar och virkar och håller tummarna för att Zeke är vid liv...

Anmäl
2010-01-05 18:43 #7 av: Engla

Är det någon som äger förvaringslådor? Ni vet sådana från typ IKEA. Flört

Anmäl
2010-01-05 18:47 #8 av: Pysslingens

Så mycket pengar!! Folk är ju helt fantastiska!

Jag vill bara puffa lite för att jag skänker 25 % av allt som jag säljer under januari månad från min Pysselblogg www.pysslingens.blogspot.com

Det är toppen att det finns en lista med vad som kan behövas, då kan man ju spara på sig och åka upp öite senare. Det behövs ju det mesta även om ett par veckor.

Anmäl
2010-01-05 19:01 #9 av: Lena

Här kan ni delta i ett lotteri som stöd för Katthemmet Kompis.

#4 Sovgömman är underbar! :) Ser så varm och skön ut i vinterkylan.

#8 Toppenbra gjort av dig!

Blir så imponerad av alla kreativa sätt att hjälpa Katthemmet Kompis på som ni medlemmar visar upp.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-05 19:06 #10 av: MewTwo

Ja denna summa ÄR verkligen fantastisk men är fortfarande bara en liten grundplatta till fortsatt verksamhet för Sonny och Maritha! Så de kommer att behöva vårt fortsatta bidragsgivande och insamlande, var så säkra!

Wikkis matte Miriam håller på att jobba för fullt nu med flera nya nätta banners på temat "Hjälp oss att bygga upp Katthemmet Kompis", de kommer på Kompis bannersida så fort det går.

Jag hoppas innerligt att Kompis hade en försäkring på byggnaden som kan hjälpa till, och en lösöresförsäkring - sedan får alla som finns lokalt i Nybro hjälpa till att puffa på brandutredarna så att de kvickt kommer och gör sitt jobb. Ju förr brandplatsen kan röjas, ju förr kan något nytt börja ordnas!

Nu kämpar vi på!

Anmäl
2010-01-05 19:06 #11 av: Engla

Är det någon som har numret till en Mia i Nybro som hämtar upp material och mat till oss? Behöver komma i kontakt med henne. Glad

Anmäl
2010-01-05 19:10 #12 av: [mia-38]

Här är jag Engla...Jag PM:ar dej mitt nummer. OM det är mej du menar?

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-05 19:12 #13 av: Hawknestgrove

JUst frågan om försäkring var det en från Tradera som nyss frågade mig. De hade väl försäkrat? Både hus och lösöre?

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2010-01-05 19:18 #14 av: Imasy

#13

Även om inte den enskilda byggnaden var försäkrad så måste det väl finnas en försäkring på deras boningshus som inkluderar alla byggnader på tomten?

För har man försäkring på sitt hus så är väl hela gården + byggnader som finns på tomten medräknade i samma försäkring va?

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2010-01-05 19:26 #15 av: Gunlog

Jag vet inte om det finns annat, men en "vanlig" villaförsäkring innefattar hela tomten...

Så ser vår försäkring ut i alla fall, och den fördes över automatiskt från en vanlig hemförsäkring. Vi behövde bara fylla i arealen och hur många byggnader som fanns. Det gjorde varken till eller från på hur dyrt det skulle bli att betala premien.

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-05 19:28 #16 av: tuska

 Tänk så praktiskt och bra allt skulle bli om försäkringen betalar uppbyggnaden och Bygglov kom och fixade med allt, klart på en vecka. Fina utegårdar skulle de oxå kunna  göra.

 Kläterställningar och bolådor hyllor med glada färger. De syr kuddar och sovplatser åt alla missarna.  

 Något för TV att haka på tycker jag.   En utmaning för dem

Är det någon här som är duktig på att kontakta Tv:4

Anmäl
2010-01-05 19:32 #17 av: Engla

Jag vågar inte svara på frågan hur det ser ut med försäkringar.

Anmäl
2010-01-05 19:32 #18 av: Gunlog

Engla. Jag har mailat till din katthemmet-mail ang lådor.

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-05 19:34 #19 av: Engla

# 18 Och jag har svarat! Flört

Anmäl
2010-01-05 19:43 #20 av: MewTwo

Det kan variera beroende på hur man har sin gård - vi har tex lantbruk och måste ha en särskild försäkring på alla byggnader som tillhör själva lantbruksrörelsen, inkl allt som finns i dem.

Har man eget företag så måste de byggnader och inventerier som hör till rörelsen försäkras med det. Kan bli ganska dyrt.

Men nu var ju Kompis liksom inget företag så jag vet inte hur det kan fungera...

Anmäl
2010-01-05 19:47 #21 av: Engla

Jag måste bara berätta en härlig sak från mitt besök på katthemmet igår. Vi var alla ute och letade och Maritha är så söt, när hon gick runt och ropade och letade i skogen efter de saknade katterna ropade hon: "Kom mammas vänner!" Skrattande De är verkligen hennes extrabarn! Kyss

Anmäl
2010-01-05 19:50 #22 av: Engla

Jag tycker så synd om Maritha och Sonny, de hinner knappt med sig själva. Hade jag jobbat på en pizzeria i Nybro hade jag kört ut med mat till dem varje dag! Tungan ute

Anmäl
2010-01-05 19:50 #23 av: [mia-38]

#21...Skrattande Hoppas de kommer fram när de hör hennes röst...

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-05 19:51 #24 av: Wikipedia

Hoppas fler katter kommer till rätta de närmaste dagarna Glad

Anmäl
2010-01-05 19:53 #25 av: Puma77

Ja Engla det tror jag säkert. Annars om du bott närmare har du lagat kanongod mat och åkt ut till dem.

Anmäl
2010-01-05 19:54 #26 av: Engla

Pia: Kalle lagade mat som vi hade med oss igår. Flört

Anmäl
2010-01-05 20:01 #27 av: Puma77

Åh ni e två duktiga kockar hemma hos er;) Antar att de inte har så mycket tid att vilja stå vid spisen precis så det var snällt att ta med mat.

Anmäl
2010-01-05 20:14 #28 av: martdat

skönt med nu tråd och underbart att två katter till är inne,

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

 

Anmäl
2010-01-05 20:16 #29 av: Leffe

FSK fick över 800 kronor insamlat i sin monter igår och idag på husdjursmässan

Anmäl
2010-01-05 20:23 #30 av: KattaTuss

Snoddas är infångad, My sedd i området...

Anmäl
2010-01-05 20:26 #31 av: Engla

 

MY LEVER!!! Maritha var helt säker på att hon satt fast i kattluckan när det rasade! Men hon är inte infångad! Snoddas, en annan katt, som Maritha var helt säker på hade omkommit, eftersom han inte kunde kattluckan är infångad! Nu ska jag maila Snoddas fd matte att han lever! Och Mys syster på Öland! Maritha var SÅ GLAD!

Anmäl
2010-01-05 20:28 #32 av: [mia-38]

Åhhh Vad härligt Engla!! Blir så glad när fler katter hittas. Skrattande

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-05 20:28 #33 av: Wikipedia

Ja ja ja ja ja ja !!!! Springer runt som en tok och kramar sambo och katter!!! UNDERBART!!!

Anmäl
2010-01-05 20:33 #34 av: kattassen

#31 Oj vilken glädje det måste vara när de "förlorade sönerna" (och döttrarna) dyker upp som man minst anar.

Underbart att så många tycks ha lyckats rädda sig ut från helvetet. Tur att det fanns en kattlucka då som de kunde fly ut genom.

Anmäl
2010-01-05 20:35 #35 av: Wikipedia

Nu hållar hela familjen här tummarna för att fler katter hann fly ut genom kattluckorna, om de såg sina kamrater smita ut hoppas jag att några följde efter. Känns som om hoppet steg flera grader nu Skrattande

Anmäl
2010-01-05 20:39 #36 av: Gunlog

Oh, så kul!!!

Jättegrattis!!!

Det värmer mitt hjärta!

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-05 20:39 #37 av: martdat

För varge inkommen katt blir jag varm i hjärtat, Glad

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

 

Anmäl
2010-01-05 20:42 #38 av: Hawknestgrove

en som kollar på Tradera vill hjälpa till med återuppbyggnaden. Engla, jag pmar dig.

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2010-01-05 20:46 #39 av: Leonita

Det är en glädje varje gång vi får höra att ännu en katt kommit tillrätta!

Några nyheter om Robinsons tillstånd?

Jag fick förresten en glad överraskning av min mamma tidigare idag. Hon har överfört pengar till mig för att jag ska se till att de kommer katthemmet tillgodo. Jag blev verkligen glad och rörd över att ha en så klok och generös mamma! Kyss

Anmäl
2010-01-05 20:48 #40 av: kattassen

#39 Det var en fin gest av din mamma.Skrattande

Själv tog jag min födelsedagspeng jag fick min mor igår och skickade till Nybro. Det kändes bra.

Anmäl
2010-01-05 20:55 #41 av: annebeate

Förutom detta otroliga engagemang från människor från när och fjärran så tänds nu hoppet alltmer. Varje liten kisse som återfinns ger hopp om att även  Zeke och de andra saknade skall återfinnas välbehållna. Det värmer  så i ens hjärta!Glad

Anmäl
2010-01-05 20:56 #42 av: Engla

Robinson är fortfarande dålig, men veterinären gör vad hon kan för honom.

Anmäl
2010-01-05 21:01 #43 av: Leonita

Kämpa på, lille Robinson! Och hur det nu än går med honom är det skönt att han är inne och får vård istället för att springa ute i kylan.

Anmäl
2010-01-05 21:04 #44 av: Engla

Bilder efter branden finns nu på bloggen och hemsidan.

Anmäl
2010-01-05 21:04 #45 av: [LucyInTheSky]

#43 Satu är en underbar veterinär som gör allt och ännu mer för alla djur som kommer in för hennes dörrar.. Så han är i rätt händer.

Anmäl
2010-01-05 21:07 #46 av: xray

Har precis kontaktat RixMorgonZoo och berättat om branden. Har vädjat att dom ska be människor ställa upp och skänka nödvändiga prylar. Håll tummarna!!!

 

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-05 21:10 #47 av: Engla

# 46 Det var ett bra tips! Angav du bloggen och hemsidan?

Anmäl
2010-01-05 21:12 #48 av: Lena

#31 Det var goda nyheter Engla! Hoppas att alla katter som saknas dyker upp på det här sättet. :)

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-05 21:12 #49 av: Engla

Roger på Rix Morgonzoo har väl katt är väl väldigt förtjust i just katter? Flört Kanske skulle maila direkt till honom?

Anmäl
2010-01-05 21:13 #50 av: annebeate

Kan inte finna Snoddas på hemsidan eller kallas han för annat?

Anmäl
2010-01-05 21:13 #51 av: Puma77

Det var väl Gert som var på Stockholms katthem med.

Anmäl
2010-01-05 21:14 #52 av: Engla

Ja, Satu är verkligen helt underbar! Skrattande 

Anmäl
2010-01-05 21:15 #53 av: Puma77

Nej exakt annebeate, jag har inte heller sett Snoddas någonstans.

 

Anmäl
2010-01-05 21:16 #54 av: xray

# Jag har skickat mail till Titti, men det gick bara att få med en begränsad text. Skickade mitt telenummer iaf. Men snälla PM:a mig alla uppgifter om katthemmet som du bara kan, så ska jag nog snacka för er sak. För snacka, DET KAN JAG!!!! Flört

 

Ska se vem jag mer kan terrorisera.....

 

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-05 21:17 #55 av: xray

Mail 54 var menat för #47.

Anmäl
2010-01-05 21:17 #56 av: Engla

Som det står på bloggen hann Snoddas aldrig läggas ut på hemsidan innan olyckan inträffade.

Anmäl
2010-01-05 21:21 #57 av: Engla

Maila hellre Roger på Rix morgonzoo. Han ska ha katt och har diskuterat detta livligt med Gert, har jag för mig. Titti, är hon så glad för katter? Förvånad

Anmäl
2010-01-05 21:22 #58 av: Puma77

Sorry det missade jag Engla men skönt att han klarade sig ponken.

Anmäl
2010-01-05 21:23 #59 av: Engla

# 54 All info står på bloggen och hemsidan. Länka till blogg och hemsida. Glad

Anmäl
2010-01-05 21:32 #60 av: anebit

Så underbart att det fanns en kattlucka att rymma ut ifrån när det började brinna, nu får vi hålla tummar och tassar att många han ut.

Det är bara för jäkligt att det det ska vara så kallt just nu. Undrar hur många grader ni har där nere. Här är det  -20*. hoppas att det är lite varmare i Nybro.

 

 

Anmäl
2010-01-05 21:34 #61 av: Puma77

I Västervik ligger det runt -10 -13 ca Vi har ju nederbörd på väg vilket gör att det inte blir lika kallt och det ska vi nog vara tacksamma för.

Anmäl
2010-01-05 21:35 #62 av: KattaTuss

Strålande idé med Rix MorgonZOO, de når ju ut till massvis med människor, bara att hoppas på att de uppmärksammar era mail...

Som trogen MorgonZOO lyssnare vet jag att Roger är kattmänniskan, medan både Titti och Gert har hund... dessutom påstår Gert att det inte finns några sommarkatter, något han fått sota för genom att jobba en heldag på just ett katthem.. Flört

 

 

Anmäl
2010-01-05 21:37 #63 av: Elise79

Har pratat med min kompis som arbetar på tv4 - dock en annan avdelning så han kan inte påverka så mycket.
Men i vilket fall så kommer han att kontakta producenterna för bygglov på måndag och meddela att det finns ett katthem som behöver byggas upp.
Han trodde att det fanns intresse då det finns en historia om händelsen, samt så blir det ju en riktig utmaning att bygga katthemmet enl länsstyrelsen rekommendationer och bestämmelser.
Jag fick även en länk till www.hemmakanalen.se där det finns info om att bygglov söker nya objekt till 2010!! Så jag ska in och söke för Kompis räkning, kan vara bra om fler gör det!

 

Vidare så tror jag att chansen är större att få vara med om det finns dokumentation från både brand och tiden efter - så ni eldsjälar från Kompis: om ni orkar så ta kamera med hela tiden och ta massa kort!!

 

#46 En av våra volontärer är dotter till assistenten Gill, och hon skulle be sin mor att försöka få till något med Rix Morgon Zoo.

 

#7 jag ska ringa IKEA imorgon och försöka tigga till mig saker - åk med info. Det är ju ändå Småland som är deras säte så jag bestämmer att de vill hjälpa!

 

Någon som har kontaktat KOMMUNEN för att höra vad det kan göra?
Mailade med Jenny igår och hon/de hinner med att ringa massa samtal, så det kanske finns någon som kan hälpa med det?

Där kan det säkert finnas byggbaracker eller annat att få tag på..

 

Vidare så tänkte jag på att någon kanske kan ringa en närliggande restaurang eller restaurang i Nybro för att be om rengöringsmedel och annat som behövs i städväg. En restaurang har ju stort krav på sig gällande hygien.

 

En annan fundering: Ringa El-giganten lr Siba för att efterfråga visningsex av t.ex dammsugare och andra saker som det finns behov av..

 

//Elise Kattvärnet

 

Anmäl
2010-01-05 21:38 #64 av: Simson

Apropå RixFM: Deras inlägg om hunddagboken kontra kattdagboken: http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529

Anmäl
2010-01-05 21:42 #65 av: Engla

Elise: Som jag svarade dig skickade jag ditt mail vidare till en av våra medarbetare. Jag har fullt upp med skolan just nu samt att svara på alla mail. Flört

Alla som kan, ansök till Bygglov! Cool

Anmäl
2010-01-05 21:44 #66 av: Puma77

# 63 De e kanonjobb;)

hemsidan nu finns lite bidler från hur det ser ut och på katter som är i säkerhet.

Anmäl
2010-01-05 21:56 #67 av: Elise79

#65 Du gör ett jättefint jobb, det var absolut ingen kritik till någon av er utan mer ett försök till att avlasta er. Vi som inte bor nära men ändå vill häjlpa kan ju ringa samtalen =)

 

 

Anmäl
2010-01-05 21:58 #68 av: Engla

# 67 Ja för jag hinner inte. Skäms Jag känner mig skitstressad. Jag svarar på mellan 120-150 mail om dagen... Flört

Anmäl
2010-01-05 22:15 #69 av: zakko

#68 va???? heder åt dig!!!!!Kyss

Anmäl
2010-01-05 22:17 #70 av: Engla

# 69 Jag har svarat precis ALLA som har mailat sen olyckan och jag lovar, det är lätt ÖVER 500 mail! Flört

Anmäl
2010-01-05 22:18 #71 av: Puma77

Jag har mailat SIBA nu men vet inte exakt var det bästa är att maila dem. Men jag kör ett test annars kan man testa en annan mail.

Anmäl
2010-01-05 22:19 #72 av: zakko

#71 vad ska SIBA göra menar du? varför har du mailat dem?

Anmäl
2010-01-05 22:20 #73 av: Puma77

# 72 Kanske de har något som hemmet behöver som de kan skänka.

Anmäl
2010-01-05 22:20 #74 av: Elise79

#68 DU ÄR GRYM!! Glöm inte det, förstår att det är mycket - men glöm inte att ta hand om dig själv också för annars orkar du inte. 

Anmäl
2010-01-05 22:22 #75 av: Engla

# 72 Jag tycker det är jättebra att så många vill hjälpa till! På SIBA finns en massa saker som vi behöver, dammsugare, dammsugarpåsar, radio m.m. Glad Bra jobbat, Pia! Skrattande

Anmäl
2010-01-05 22:24 #76 av: zakko

#73 som vad? en cd skiva kanske?

menar inget otrevligt men jag undrar allvarligt vad siba skulle kunna göra för ett katthem? tror ju knappast de sponsrar med en tvättmaskin eller liknande...eller...kanske.....

 

Anmäl
2010-01-05 22:29 #77 av: Engla

# 76 Vem har sagt att vi behöver en tvättmaskin? Flört FRågan är ju fri. Hade folk inte vågat fråga, så hade vi suttit utan mat och material just nu! Underbart att det finns människor som vågar fråga! Skrattande

Anmäl
2010-01-05 22:29 #78 av: xray

#76 Men hallå....frågan är ju fri. Kan byggfirmor erbjuda byggare så kan säkert SIBA oxå hjälpa om dom vill. Snyggt jobbat Puma.

 

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-05 22:30 #79 av: Puma77

#76 det skadar aldrig att fråga. de kan ha fått tillbaka t.ex en dammsugare som är lite använd och som ägaren ångrade att de köpte. Det kan vara någon liten skavank på den eller liknadne. Som sagt det skadar aldrig att fråga.

Anmäl
2010-01-05 22:30 #80 av: Elise79

#76 Även om man inte tror att de kan sponsra med något så är det alltid värt att fråga - vem vet, man kan alltid bli överraskad =)

Anmäl
2010-01-05 22:33 #81 av: zakko

#80 jaja visst!! Cool

Anmäl
2010-01-05 22:35 #82 av: zakko

okey då ska jag skicka kattkalendern kom -ihåg för 2010

till sonny och marita..jag fick den gratis,och jag har redan en...

jättefina bilder utav Eivor Rasehorn..

*går och packar*

Anmäl
2010-01-05 22:37 #83 av: Ankie

jag blir alldeles varm inombords och jag glädjs med tårar i ögonen åt varenda liten kisse som hittas och kommer in

Anmäl
2010-01-05 22:40 #84 av: Puma77

# 83 visst blir man. Jag trodde inte jag hade några tårar kvar men efter beskedet hur mycket pengar som kommit in och katter som hittats så visade det sig att jag hade fel.Glad

Anmäl
2010-01-05 22:42 #85 av: Engla

Jussi är infångad! Skrattande

Anmäl
2010-01-05 22:43 #86 av: simzonites

Jussi har fångats in precis nu. Han har brännskador på tassarna, troligen honom som vi hittade färska spår med blod i förut ikväll. Nu får han vård.

/Lotta

Anmäl
2010-01-05 22:45 #87 av: Engla

Är han hos Satu? Körde Maritha dit honom på en gång?

Anmäl
2010-01-05 22:47 #88 av: xray

#85  MJAO!!! Mina kisar här hemma jublar!!!

 

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-05 22:47 #89 av: Leffe

Herre jösses vad ni är fantastiska allesammans. Tänk vad enade alla står nu när det verkligen gäller att få i gång allt igen. Helt underbart. Sedan blir det ännu bättre när alla katter kommit in

Anmäl
2010-01-05 22:52 #90 av: zakko

nån som vet hur kallt det är i Nybro???

Anmäl
2010-01-05 23:02 #91 av: KattaTuss

#90 Hos mig är det -10 just nu.. /Mia i Nybro

Anmäl
2010-01-05 23:05 #92 av: Wikipedia

Jag hörde ca -5 men det kan ha blivit kallare.

Tillägg: Enligt SMHI ca -4

Anmäl
2010-01-05 23:06 #93 av: zakko

#91 usch stackars katterna som är ute..först branden och nu kylan...GråterGråter

Anmäl
2010-01-05 23:08 #94 av: Wikipedia

Kan inte låta bli att tycka att idag har varit en lyckosam dag.

Inte bara lyckades ni fånga Robinson och Puma, utan även upptäcka att My, Jussi och Snoddas överlevt, och dessutom fånga Snoddas och Jussi! Vilket fantastisk arbete ni gjort idag för katthemmet!

Anmäl
2010-01-05 23:11 #95 av: Hawknestgrove

Tänkte på om de som gör kattkojorna kanske kunde hjälpa? har för mig, att de hjälper Göteborgs Katthjälp med lite sekunda kojor. Inget fel på dem, har två såna själva.

www.kattkoja.se

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2010-01-05 23:12 #96 av: Engla

# 94 Jag gör inte så mycket förutom att svara på mail och svara här. Tungan ute

Anmäl
2010-01-05 23:13 #97 av: Leonita

En till inne! Hurra!

 

Anmäl
2010-01-05 23:14 #98 av: Wikipedia

#96 Någon måste svara på alla mail också, och du gör ett stort jobb som finns där och hjälper Maritha och Sonny.

TassEloge från Wikki och Miriam

Anmäl
2010-01-05 23:36 #99 av: KattaTuss

Inte för att det är till mycket tröst i kylan, men flera frigolithus finns kvar kring katthemmet där mat ställts ut till katterna i skogen i hopp om att de ska söka sig dit. Vi har även flera burar med filtar kring och i för kattera utställda. Fällorna kontrolleras regelbundet för att förhindra att någon katt som gått in där skall slitta och frysa någon längre stund.

I den nysnö som fallit de senaste dagarna har vi sett massvis med färska fotspår av katterna. De går in i resterna av rastgården och kollar, äter lite och drar sig sedan in mot skogen igen, där det finns gott om stenmurar med hålor och andra gömmor att krypa in i. Det verkar som om katterna är mest aktiva i gryning och skymning, så Maritha och Sonny är uppe vid kl 4 varje morgon och är sedan uppe till midnatt innan de vilar några timmar och så börjar det om igen... Allt för att ingen katt ska sitta ute längre än nödvändigt..

 

 

Anmäl
2010-01-05 23:41 #100 av: annebeate

Vilken lyckosam dag!Glad Hoppet att hitta resterande katter allt större!Glad

Anmäl
2010-01-05 23:54 #101 av: anebit

#99  Stackars katter vad dom ska undra vad som hänt med deras hem.

Hoppas att dom snart kommer in och får vård ifall dom är skadade.

Anmäl
2010-01-05 23:56 #102 av: zakko

#99 men se för sjutton till att marita och sonny får ta igen sig oxå!!

hur orkar dem??

Anmäl
2010-01-06 00:02 #103 av: KattaTuss

#102: Vi försöker avlasta så gott det går, men än så länge går det inte att få dem att vila mer än de gör... det är deras ALLT som brunnit ned.. de går på ren vilja om så behövs..

Anmäl
2010-01-06 00:20 #104 av: annebeate

Jag läste precis på katthemmets hemsida att Snodden, som fångades in i dag, inte hunnits läggas in på hemsidan, därför fann vi inte honom bland katthemmets katter,

Anmäl
2010-01-06 00:26 #105 av: zakko

biter av mig mina naglar i oro över min Robinson!!Gråter

Anmäl
2010-01-06 00:44 #106 av: Puma77

En hälsnig från Maritha kommer här.

Det spökar i lillstugan, helt plötsligt dök Mimmi upp;)

Anmäl
2010-01-06 00:45 #107 av: Hawknestgrove

Åh så underbart att flera kissar klarat sig undan lågorna!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2010-01-06 00:45 #108 av: Mison

Va??? Är det sant?? Vart kom hon ifrån???

Anmäl
2010-01-06 00:48 #109 av: Lena

#103 Jag kan förstå att det inte är lätt för dem att vila i det här läget. Hoppas ändå att de kan komma till ro och få sig lite välbehövlig sömn mitt i alltihopa. Jättesvår situation. Tänker på dem hela tiden. Ser ju ändå förhoppningsfullt ut med tanke på spår och annat som ni ser runt gården. Håller tummarna så det knakar.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-06 00:48 #110 av: Puma77

Hon spökade i lillstugan (men var inget riktigt spöke utan mycket riktigt en levandes Mimmi) . de drar sig väl mot värmen så jag hoppas fler följer samma exempel;)

Anmäl
2010-01-06 00:49 #111 av: destiny

Blir så glad för varje katt som hittas. Skrattande

Anmäl
2010-01-06 00:49 #112 av: Wikipedia

Ja!! underbart med alla missar som har vågat sig fram och in idag Skrattande

Anmäl
2010-01-06 00:51 #113 av: Mison

ojojoj, så glad man får bli.... denna dag måste jag säga har varit mycket lyckad, mitt i allt elände...

hoppas nu att sonny o marita kan få en god natts sömn... det behöver dom...

Anmäl
2010-01-06 00:56 #114 av: Puma77

Ja katterna börjar ge upp nu av både köld och hunger så vi får hoppas de alla vill komma in.

Anmäl
2010-01-06 00:58 #115 av: Leonita

# 106 Världens sötaste lilla spöke, antar jag? Underbart att ännu en har hittat in i värmen!

Skrattande

Anmäl
2010-01-06 01:06 #116 av: tervmatte

När vi var där idag med grejerna så hörde vi också jamningar lite då och då, så jag tror att flera katter håller sig i närheten men törs inte riktigt komma fram. De jamar lite ynkligt och fortsätter att gömma sig stackarna...

Och vilka trevliga människor vi har mött idag. Ni är fantastiska hela bunten!!! Det fattas ord...

Vi fortsätter att samla på oss saker så vi kommer ner någon mer gång så fort vi får ihop tillräckligt. Idag ställde jag fram en korg i vår lokala konsumbutik med lappen om den tragedin som inträffat och vädjan om hjälp. Jag skrev ut hela den listan som finns på bloggen och satte fast bredvid så att folk kan läsa vad som behövs. Vi skrev också upp vår adress och tel.nr. ifall någon vill skänka något större som inte får plats i korgen. Korgen står vid kassan och personalen håller koll på den.

Anmäl
2010-01-06 01:06 #117 av: chigak

Så underbart att höra att fler och fler dyker upp=) Det måste vara en magisk stuga den där lillstugan=)

Anmäl
2010-01-06 01:08 #118 av: Puma77

Ni är otroliga Tervmatte och jag vet att de uppskattar otroligt mycket det som ni gör.

Anmäl
2010-01-06 01:19 #119 av: Lillan7704

Underbart att fler kissar har kommit till rätta! :-)

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-06 01:24 #120 av: vilda-hilda

Äntligen har jag efter många försök lyckats komma in på den här sidan.

Åhhhhhh vad jag tycker att ni är sanslösa goda människor allihop.

Men vi får inte glömma Wikki när allt detta är slut. Hade inte hon funnits så hade nog många av oss missat informationen. Vi måste alla tänka på att nominera henne eller kanske Maritha o Sonny till årets KATTGULD Gråter en skvätt varje gång jag läser ett inlägg på Wikkis blogg. Åker till Svalhult i morron´med lakan, handdukar, örngott, förvaringslådor mm  och hoppas att jag inte bryter ihop. Adopterar gärna en katt till om det är förenligt med våra tidigare 7 som börjar att bli gamla stofiler allihop.

FlörtNalle

Katter är ju ALLT

Anmäl
2010-01-06 01:52 #121 av: Wikipedia

Genom matte Miriam:

Skäms Rodnar på nosen. Tack! Jag, matte och stormatte vill bara göra allt vi kan för katterna på Kompis!

Matte Miriam: Tack Nalle, för de varma orden!

Anmäl
2010-01-06 10:37 #122 av: Pysslingens

Jag hade tänkt skicka lite akuta saker som bomull, diskbortsar, microfiberduk, tops, klotång, kammar, förvaringslåda m.m. med Schenker, det är billigare än posten.

Men så fick jag positivt besked att en kompis som jobbar här i Katlskrona och hjälper Maritha på plats kan hämta upp saker!!!! Så nu kan vi skicka mat och så mycket mer. Ska prata med flera som jag vet velat skänka!

Tjohej vad bra det blev!

 

Stor kram till alla som hjälper till! Och jag blir så lycklig av att höra att katterna börja komma tillbaka ????

Anmäl
2010-01-06 11:03 #123 av: Engla

Ang Mimmi:

Mimmi har gått in genom kattluckan till lillstugan helt själv. Vi har nämligen en kattluckan in dit. (Katterna kan dock inte gå ut.) Cool

Ang Maritha och Sonny:

Det är svårt att få dem att sova. De lever för sitt katthem och sina "barn". Vill någon köra ut med mat till dem så vore jag väldigt tacksam! Skrattande

Anmäl
2010-01-06 11:06 #124 av: Engla

# 122 Bor du också i Karlskrona? Det gör jag med. Glad

Anmäl
2010-01-06 11:07 #125 av: offsides

#123 Jag tar med mig mat i em när vi kör dit;)

Johan sajtvärd på Européringen i Fokus

Anmäl
2010-01-06 11:08 #126 av: [mia-38]

Jag hade jättegärna kört ut med pizzor till de...Men tyvärr lever jag på minimum nu och har inte pengar så att det räcker knappt till oss själva.
Jag blir glad när fler och fler katter kommer tillrätta. Hoppas nu att de andra som är ute söker sej tillbaka.
Mimmi var smart att göra det. Skrattande

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-06 11:25 #127 av: xray

#123 Helt underbart! Ännu en katt på rätt plats. Håller tummarna att fler dyker upp.

 

Pälsbollarna i Höganäs

Anmäl
2010-01-06 11:38 #128 av: Pysslingens

# 124 vilket sammanträffande! Vi bor vid torget, på Drottninggatan

Anmäl
2010-01-06 11:44 #129 av: Puma77

Igår såldes de allra första vid fara rädda oss skyltarna;)

Anmäl
2010-01-06 12:26 #130 av: simzonites

Johan har precis åkt till katthemmet, först ska han hämta ännu ett stort lass med saker som Swärdmons djurshop i Torsås skänkt. Vi har fått en omgång tidigare och nu har Carina plockat ihop ännu mer Glad 

Innan han åkte stod han och gjorde en stor gryta köttgryta att ta med till Marita och Sonny samt de som är där och jobbar.

Angående avlösning av Marita och Sonny nattetid vill de helst själva kolla efter katterna för att det ska vara så lugn och ro som möjligt, det har ju visat sig att katterna kommer fram till husen då. Vi gör så mycket vi kan för att underlätta för dem. Men det är dem katterna känner bäst och litar mest på.

Igår var en bra dag med flera katter som dök upp, nu hoppas vi att ännu fler kommer "hem" idag så de får komma in i värmen och få mat och omvårdnad.

/Lotta

Anmäl
2010-01-06 12:33 #131 av: Engla

# 128 Jag bor i Lyckeby! Glad

Anmäl
2010-01-06 12:35 #132 av: Lena

Stora applåder till alla som hjälper till på alla möjliga sätt och vis. Ni är alla värda ett stort fång rosor. De kreativa idéerna flödar och den positiva energin ligger på topp. Det är sådana här krafter som kan flytta berg. 

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-06 12:36 #133 av: Ankie

åh jag blir nästan stum av alla som hjälper till på alla sätt och vis. Här ser man verkligen hur mycket kärlek det finns, och jag kan känna den med även fast det är via dator. Kram till er alla, ni är så godhjärtade Kyss

Anmäl
2010-01-06 13:01 #134 av: siberlina

jag har skickat pengar och nu tänker jag vid varje lön denna vår skänka pengar till katthemmet,,

Anmäl
2010-01-06 13:06 #135 av: Simson

Även om denna tråd är tragisk så skiner alla hjärtan o all kärlek igenom av allt alla änglar ute i Sverige gör!! All heder till er alla som på något vis hjälper till!! Tillsammans kan vi åstadkomma underverk!!

Anmäl
2010-01-06 13:09 #136 av: Simson

Egentligen skulle jag vilja ha en egen tråd med alla dessa bilar som samlar upp material. Även de som skall åka ner med saker. Typ om man finns med på färdvägen skulle kunna lämna lite saker till dem. Om någon åker förbi mig. Fast det är nog inte troligt att någon åker förbi hälsingland men...

Anmäl
2010-01-06 13:21 #137 av: vilda-hilda

Någon skrev om behov av plastbackar igår.

Jag har tömt en del av mina marknadsbackar och skrivit ett tiggarbrev till Hammarplast VD. Får se om han hör av sig. La in länk både till Wikki och Katthemmet.

Kör upp nu med lite som vi samlat ihop.

 

Nalle

Anmäl
2010-01-06 13:21 #138 av: Engla

Just nu behöver vi mest:

Plasttallrikar (Som vi kan lägga blötmat på)

Förvaringslådor (Typ sådana som finns på IKEA)

Handsprit

Avmaskningsmedel

Virkon

Feliway (Både adapter och spray)

Kattmat: Royal Canin intestinal blötmat och torrfoder samt Hills ID blöt och torrfoder.

Tossar/skoskydd (Som man har på ytterskorna) Flört 

Anmäl
2010-01-06 13:22 #139 av: Engla

# 137 Är det ni från Klakebäck? Flört

Anmäl
2010-01-06 13:26 #140 av: cala01

#136

Testa på djurtransporter, har tyvärr inget själv kvar att skänka men känner folk i Söderhamn som vill skänka saker. Med lite tur kanske det går inte helt fulla lastbilar till Kalmar i alla fall. PM:a om du hittar något, själv ska jag sova då vattnet i huset tinade först vid 5:15 inatt, då först kunde jag lägga mig.

Anmäl
2010-01-06 13:38 #141 av: TamlinsMatte

#138 Tiggarbrev till Hills och RC om just behovet av veterinärmedicinskt foder vore kanske bra. Har ni förresten fått något från foderföretagen än?

Anmäl
2010-01-06 13:42 #142 av: Puma77

Hills och RC har svarat.

Hills hade ett erbjudande om speciell mat för te.x traumatiserade katter m.m.

Anmäl
2010-01-06 13:45 #143 av: Elise79

#140 Kan ni ordna transport till Sthlm så kan vi fortsätta med transport därifrån! =)

Anmäl
2010-01-06 13:48 #144 av: Anen27

Kram kram till Er alla!

Anmäl
2010-01-06 13:48 #145 av: Lena

I den här tråden utbyts också lite tankar om hjälparbetet för Kompis räkning. Jag har låst tråden och hänvisar till denna artikeltråd istället. Det blir nämligen omöjligt för oss att hålla ihop det hela om det förs diskussioner om Kompis i flera olika trådar.

I den inledande artikeln här ovan har jag försökt att samla information, länkar till bloggen där senaste nytt finns att läsa samt emailadresser för den som vill ha direktkontakt med representanter för Katthemmet Kompis.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-06 14:05 #146 av: Gunlog

Jättebra Lena!

Toppenjobb!

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-06 14:12 #147 av: Simson

#138 Förvaringslådor från typ IKEA: Är det i papp eller plast ni menar då? Såg nämligen inne på bortskänkes att de skänker bort flyttkartonger...undrar vart det var någonstans...hmmmm....

Anmäl
2010-01-06 14:24 #148 av: Engla

# 147 Både och är vi i behov av.

Anmäl
2010-01-06 14:34 #149 av: [mia-38]

Har ni behov av bananlådor eller?
Har ett gäng här hemma...

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-06 14:44 #150 av: Puma77

Mia; det tror vi verkligen att Maritha och Sonny tacksamt tar emot.

För er som är intresserade av vid fara rädda oss skylten så går det jättebra att kontakta mig.

Anmäl
2010-01-06 14:49 #151 av: zakko

#148 Engla har pallen med 250kg mat kommit än???Cool

Anmäl
2010-01-06 14:55 #152 av: KattaTuss

#151 Den står i Oskarshamn, leveraras på måndag.

Anmäl
2010-01-06 14:58 #153 av: zakko

#152 braCoolKyss

Anmäl
2010-01-06 15:03 #154 av: [mia-38]

#150. Då samlar jag ihop dessa och kör ut med samtidigt med sakerna från Gotland.
Ska ringa kattemmet i O-hamn om när jag kan hämta de grejer de har.

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-06 15:32 #155 av: Puma77

kanon Mia;)

fick till min kännedom precis nyligen att strax över 100.000 kr har kommit in;)

Anmäl
2010-01-06 15:44 #156 av: englagirl

#152 Kanonbra,då är den på G Skrattande

Anmäl
2010-01-06 15:47 #157 av: Gunlog

Tack för uppdateringen #155.

En glädjande nyhet. Hoppas det fortsätter rulla in.

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-06 15:49 #158 av: Lena

#155 Fantastiskt! Vi får hoppas det fortsätter så här bra! Det brukar heta att pengar inte är allt, men bra mycket i en sådan här situation.

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-06 15:54 #159 av: zakko

STORA applåder till Carola Lindh som sitter och svarar på mail.

skickade ett mail 14.08 och fick svar 14.19

tusen tack!!!!!!!

jösses trodde inte det skulle gå så fort att få svar!!

applåder till DIG carola!

vi får hoppas på det bästa för robinson..Cool

Anmäl
2010-01-06 16:18 #160 av: Engla

# 159 Stor aplåd till mig själv! Det är inte bara Carola som svarar på mail! Flört Jag svarar på mellan 120-160 varje dag! Och jag svarar alla! Och snabbt. Flört Har svarat på över 500 mail sen den 1 januari. Cool

Anmäl
2010-01-06 16:18 #161 av: Maria-I

Vilket fantastiskt arbete som genomförs härinne, man blir oerhört rörd när man läser allas engagemang och jag är stolt över att vara medlem i Hittekatter! Tänk vad man kan genomföra när man samarbetar... Då är det ett forum som man kan räkna med, som gör livsviktig skillnad för oerhört många behövande katter! Mitt i tragedin sprids hopp och livstro som värmer alla djurvänners hjärtan.

Anmäl
2010-01-06 16:29 #162 av: siberlina

det är fantastiskt ,etthundratusen kronor är helt otroligt, jag hoppas dom hittar ett nytt hus till katterna...om jag var miljonär så skulle jag köpa ett hus till dom

Anmäl
2010-01-06 16:33 #163 av: Lena

#160 Inte dåligt 500 mailsvar på dessa dagar! Du och Carola är båda beundransvärda det tar ju både tid och mycket energi att svara på så många email. Plus allt annat också som ni gör.

 

//Lena - sajtvärd Katter iFokus & medarbetare Hittekatter iFokus 

"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Anmäl
2010-01-06 16:34 #164 av: [mia-38]

Ojoj vad pengar. Det är ju kanon.Skrattande

En eloge till både Engla och Carola som svarar på alla dessa mail! Kanonbra jobb. Skrattande

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-06 16:38 #165 av: Puma77

ja det är inte bara Carola som gör ett kanonjobb och svarar på mail. Jenny gör enormt arbete hon med samtidigt som hon uppdaterar bloggen och har kontakt med Maritha.

Även om det är några personer som syns utåt i allt arbete får vi inte glömma alla andra som sliter som djur med olika saker men som kanske inte syns lika mycket.

Jag vill ge en stor eloge till er alla som gör så mycket för att hjälp Maritha och Sonny nu. Ingen nämnd ingen glömdFlört

Anmäl
2010-01-06 16:44 #166 av: zakko

#60 ojoj,glömde visst dig Engla....Oskyldig

FÖRLÅT! många applådeer till ENGLA som OXÅ gör ett storartat jobb och svarar på maill

tack för det,vi är många som undrar över saker och ting..

tack för att ni hjälper marita och sonny i denna svåra tid.

har de fått nån mat i sig idag(marita och sonny alltså?)

Anmäl
2010-01-06 16:48 #167 av: Puma77

# 166 de har snälla människor omkring sig som kommer med mat.

Anmäl
2010-01-06 16:52 #168 av: zakko

Cool uppe i över 103.000kr nu

hejja katt-sverige!! bättre kan vi eller hur??

 

Anmäl
2010-01-06 17:07 #169 av: annebeate

Engla, du gör en fantastisk insats, över 500 mail besvarade och inlägg här fortlöpande!Glad

Anmäl
2010-01-06 17:09 #170 av: Elise79

Sista dagen på Husdjursmässan idag så det kommer att rulla in pengar framöver! =)

Anmäl
2010-01-06 17:13 #171 av: johnnys girl

Det  är fantastiskt vilket jobb ni gör där nere i Nybro. Jag är djupt imponerad. Var rädda om er så att ni orkar hela vägen.

Otroligt vilket engagemnag från hela katt-Sverige. Jag är rörd över allas vilja att hjälpa till med både stortoch smått.

Följer kompis-bloggen och hemsidan slaviskt och spanar efter uppdateringer .  Är så orolig för Robinson och hoppas innerligt på goda nyheter om honom  och  att fler katter ska ha fångats in.

 

Ständig uppassare till griniga Luffar´n, Snygga Smilla, Busiga Mina, Skygga Tingeling, Charmören Flea och hunken Roffe.
Volontär på Stockholms Katthem
www.katthemmet.nu www.svekatt.se

 

Anmäl
2010-01-06 17:26 #172 av: zakko

#171 jag är fadder åt Robinson så här håller vi alla tassar och fingrar STENHÅRT!!

Anmäl
2010-01-06 17:59 #173 av: Engla

# 172 Fadder? Hur menar du då?

Anmäl
2010-01-06 18:00 #174 av: Puma77

#172 Jag visste inte att Kompis hade faddrarObestämd

Anmäl
2010-01-06 18:03 #175 av: zakko

#173 och #174

jodå visst går det:

http://www.katthemmetkompis.se/kattfadder/kattfadder.shtml

men pengarna går ju till alla katter,inte bara till den,men man kan ju ha en katt i åtanke när man skänker...Flört

Anmäl
2010-01-06 18:05 #176 av: Engla

# 175 Jag vet att man kan bli kattfadder, men vi har inte så att man kan bli enskilt till en katt. Glad

Anmäl
2010-01-06 18:06 #177 av: Engla

Sonny har sett en svart katti området! Håll tummarna! Skrattande

Anmäl
2010-01-06 18:09 #178 av: zakko

#176 det borde ni ha tycker jag...kks har ju det!

jag är försäkringsfadder åt EN katt hos kks=Countess och betalar den kattens försäkring,jag har DESSUTOM betalat DEN kattens vaccination genom att sätta in 700kr...

varför gör inte kompis så???

katten jag är fadder åt hos KKS är Countess..

känns så mycket roligare tycker jag...

 

Anmäl
2010-01-06 18:11 #179 av: Engla

Vi behöver mycket bär-och sorteringshjälp! Maila mig om Du kan hjälpa till: jenny@katthemmetkompis.se

Anmäl
2010-01-06 18:17 #180 av: vilda-hilda

# 139. Ja vi är från Klakebäck. Varför undrar du?

Vi har varit och avlevererat en del saker till 2 mycket trötta Kattälskare. Hoppas på att dom snart hittat alla katter som dom sett spår efter så att dom kan få sova en hel natt i lugn och ro. Det såg dom ut att behöva.

Nalle

Anmäl
2010-01-06 18:23 #181 av: Engla

# 180 Vi har träffats, mailat och pratats vid per telefon ett antal gånger! Flört

Anmäl
2010-01-06 18:30 #182 av: vilda-hilda

Ok. Visst har vi det är ju så konstigt med alla namn på samma personer.

Nalle

Anmäl
2010-01-06 18:35 #183 av: Engla

# 178 Jag tycker inte att dessa frågor hör hemma i denna tråd. Men jag ska svara på din fråga: Vi har valt att inte ha faddrar till speciella katter eftersom vi vill att de gåvor vi får ska gå till alla våra katter. Vissa katter får hem fortare än andra och det skulle bli mer jobb för oss om vi hade faddrar till en enskild katt. Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig per mail. Jag kan dock inte garantera att du får svar på frågor som inte rör branden direkt eftersom det inte är frågor jag prioriterar just nu. Glad

Anmäl
2010-01-06 18:54 #184 av: malinsku

#138 En familjemedlem till mig arbetar på ett företag som säljer bl.a. hygienprodukter. Såvida varorna finns hemma på lagret i Sverige kan jag nog se till att det skickas lite handsprit och skoskydd till Kompis. Jag kan kolla upp det i morgon!

Det är förresten så fantastiskt att se hur alla engagerar sig i det här. Jag hoppas verkligen att allting går vägen så att katthemmet kan byggas upp igen. :-)

/Marie, med Skumpa från katthemmet. 

Anmäl
2010-01-06 18:58 #185 av: Engla

# 184 Hej Skumpa! Hur är det med dig? Flört Skumpa är en av de katter som jag har fått vara med och välja namn på. Haha. Skrattande Maritha är så himla kräsen när det gäller namn. Flört Toppen om du kan hjälpa till! Kram

Anmäl
2010-01-06 19:09 #186 av: Sidentass

Blir alldeles varm inombords när jag tänker på varje katt som fångas in till värmen igen..det är ju svinkallt i hela landet nu..en slant kommer härifrån också så fort som jag fått in pengar nästa gång..

Anmäl
2010-01-06 19:22 #187 av: zakko

#185 jasså är maritha kräsen när det gäller namn? då ska jag skicka en lista med namn så får vi se vad hon tycker om dem...

Anmäl
2010-01-06 19:31 #188 av: Engla

# 187 Zakko: Du behöver inte lägga någon energi på att skicka en lista med namn. Flört 

Anmäl
2010-01-06 19:32 #189 av: TamlinsMatte

#187 Det skulle hon säkert tycka om om någon månad eller så. Just nu kommer inga nya katter in i hemmet och mest är det sorg över de katter som redan har namn som ännu inte kommit hem. Dessutom svämmar hennes mailbox förmodligen över av de mail hon inte hunnit och orkat läsa efter branden. Om det var jag skulle jag kanske bara bli ledsen över namnförslag när jag precis förlorat mina älskade katter. Så det är en idé du kanske kan spara till dess hemmet finns igen och nya katter kan finna hem där?

Anmäl
2010-01-06 19:41 #190 av: Gunlog

#189 Jag har PM:at dig för en stund sedan... Glad

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-06 19:50 #191 av: zakko

#188 nehe,varför inte det då??

#189 ja,jag har inte ens GJORT listan än,och nej självklart inte NU,det fattar jag väl...

vem har sagt att jag ska maila??

om ETT PAR månader ska jag skicka en lista på namn FÖRSLAG om hon sedan vill använda dem eller ej är ju upp till henne..Glad

 

Anmäl
2010-01-06 19:54 #192 av: Engla

# 191 Jag tycker att du ska lägga energi på annat, det var så jag menade. Maritha har aldrig idétorka när de gäller namnförslag.

Anmäl
2010-01-06 20:36 #193 av: zakko

#192 energi? jadu,det är ju hemskt jobigt att hitta på lite namn*not*

nej jag tror inte heller marita har idetorka,men jag kan ju få tycka att det är roligt att få komma med lite förslag?

 

 

Anmäl
2010-01-06 20:42 #194 av: Puma77

#193 Jag tror att i nuläget så finns inget intresse på namn till katter utan intresset ligger på hur vi kan hjälpas åt att bygga upp kompis igen.

Anmäl
2010-01-06 20:48 #195 av: kattassen

Jag ber att vi håller oss till ämnet för tråden angående uppdateringar och hur vi kan hjälpa de drabbade i nuläget.

Anmäl
2010-01-06 20:48 #196 av: Gunlog

TamlinsMatte, det var inte dig jag PM:ade. Jag tyckte det stod tervmatte... Hemskt vad snurrig jag är då...Skäms

Jag bläddrar mellan olika trådar hela tiden... F´låt!

 

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-06 20:56 #197 av: zakko

#195 ja jag har mailat ett 40tal olika organisationer/föreningar,så visst jobbas det här! tro inget annat!!Glad

Anmäl
2010-01-06 20:59 #198 av: TamlinsMatte

#196 Jag förstod faktiskt att det blivit något missförstånd om vem jag var ;-)

Anmäl
2010-01-06 21:03 #199 av: Elise79

#193 Försök att hålla stämningen här, Engla är enormt belastad på alla sätt och skriver här inne för att hålla oss och Kompis uppdaterade - vilket vi är oerhört tacksamma över.

Tips är suveränt och behövs, men i dagsläget tror jag att alla blir glada över endast tips/hjälp gällande den stora tragedi som Katthemmet Kompis nyss drabbades av.
Även om många här uttrycker glädje vid olika tillfällen så gråter vi alla inombords, inte minst Engla och alla andra närstående till Kompis, Maritha & Sonny.

 

Kramar till er alla!!

Anmäl
2010-01-06 21:36 #200 av: Leffe

I vår monter på husdjursmässan fick vi ihop 1473:50. Sedlarna kom när min skogis låg i en skokartong bredvid sparbössan

Anmäl
2010-01-06 21:37 #201 av: Engla

# 197 Jättebra att du har mailat runt! Glad Tusen tack! Jättebra att så många kontaktar företag. Och då även Siba! Flört

Anmäl
2010-01-06 21:40 #202 av: Puma77

Härligt LeffeD;) tacka din skogis med.

Anmäl
2010-01-06 21:41 #203 av: buster65

Jag skickade iväg ett mail till TV4 och Bygglov och vädjade om hjälp med uppbyggnaden. Vet inte om de läser det, men det kan ju aldrig skada om det är flera som hör av sig. Hoppas kan man ju alltidGlad

Anmäl
2010-01-06 21:42 #204 av: Engla

Busfröet Toulouse är nu inne tryggheten igen! Skrattande

Anmäl
2010-01-06 21:48 #205 av: Wikipedia

Hurra! Skrattande Underbart att Tolouse får återförenas med sina syskon igen!

Anmäl
2010-01-06 21:49 #206 av: Imasy

lokala byggfirmor, nån som kontaktat dem? Tänkte att om de inte kan bygga upp det gratis/rabatterat, kanske de kan bidra med lite råd, material etc?

// Jennie - Sajtvärd för Katter, Hamster, Dvärghamster, Brott och Litteratur. 

~Välkommen!~

Anmäl
2010-01-06 21:54 #207 av: annebeate

Underbart att även Toulouse kommit in!GladGladGlad

Anmäl
2010-01-06 21:54 #208 av: tervmatte

Snälla Gunlog har samlat ihop lite saker nere i Malmö och min man ska hjälpa till så att de kommer till Schenker terminal i Nybro imorgon natt ca klockan 23-24.

Men någon måste plocka upp det där, helst redan på morgonen då lådan kan inte bara stå där obevakad!

Jag PM-ade dig Mia 38 :-)

Men skickar även ut frågan här. Kan någon plocka upp lådan från Schenker´s terminal i Nybro på fredagsmorgonen den 8/1 ?

Anmäl
2010-01-06 22:07 #209 av: tervmatte

Ang. #208

Nu är det fixat. Snälla Mia-38 plockar upp den direkt på morgonen Glad

Vilket underbart samarbete Cool

Anmäl
2010-01-06 22:10 #210 av: [mia-38]

Klart jag hämtar den...sen kör jag ut med den efter 16 på fredag till Katthemmet. Skrattande

Ska försöka att fixa så jag kan hämta sakerna i O-hamn med på lördag eller söndag. Ska slå de en pling imorrn i O-hamn om detta.

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2010-01-06 22:20 #211 av: Leonita

Fantastiskt vad alla ställer upp! Kyss

Och så roligt att ännu en kisse kommit in!

Anmäl
2010-01-06 22:21 #212 av: zakko

90st föreningar/företag har jag nu mailatGlad

måste vila musarmen lite nu...Tungan ute

Anmäl
2010-01-06 22:40 #213 av: Puma77

#212 vad är det för föreningar/företag du mailar över huvudtaget. 90 st e inte illa det.

Anmäl
2010-01-06 22:47 #214 av: nellies-matte

Igår körde vi från Stockholmskatthem ner ett jätte lass med förnödenheter till katthemmet kompis (fick kommentaren att det såg ut som att vi kom direkt ifrån Ullared).

Väl framme möte vi helt underbara människor som trots sorgen arbetade hårt och hade gjort det jätte fint för sina katter. Sonny och Maritha har verkligen hjärtat på rätt plats och direkt då det upptäcktes spår ute i snön var de där för att försöka fånga in kissen. Jätter roligt att den som lokliserades när vi var där senare hade valt att komma in.

Vi träffade även en katt (kommer inte ihåg namnet) som fångats in under morgonen. Den låg när vi tittade på den och mös och mjölktrampade nöjt tillsammans med några av sina kompisar.

Trots traumat som katterna varit med om så känder de harmoniska och trygga och det är tackvare er Maritha och Sonny. Det är ni som kämpat och gjort dem till trygga indivier en eloge till er och lycka till i ert forsatta arbete. Jag är övertygad om att ni kommer att lyckas!

Anmäl
2010-01-06 22:53 #215 av: zakko

#212 alla jag kan komma på!

många företag/föreningar i vetlanda exempelvis..

även företag/föreningar/banker i hela sverige.

kort sagt alla som kan göra nåt!!

 

 

Anmäl
2010-01-06 22:58 #216 av: KattaTuss

#214: Vi träffades som kortast igår hemma hos Maritha och Sonny, men jag var tyvärr tvungen att hasta iväg innan vi hann pratas vid. Jag ville bara säga att jag är imponerad av att ni körde så långt, och jag hoppas att det gick bra att köra hem! Sen vill jag även tacka för ert stöd!

//Mia Glad

Anmäl
2010-01-06 23:04 #217 av: annebeate

#214. Ett stort tack för att ni körde så långt för att bistå Sonny, Maritha och katterna! Stort tack till Stockholms katthem!Glad

Anmäl
2010-01-06 23:11 #218 av: Gunlog

Jag mailar Jenny på Kompis om vad jag skickar. Ja, jag kan ju meddela också att min lilla söta (om jag får säga det själv) sovgömma också packas ner...

Saknaden av små kattassar är enorm... Att överleva det varje dag är en konst...

Sajtvärd på julen.ifokus.

Sajtvärd på Hantverk & på Återbruk.

Anmäl
2010-01-06 23:28 #219 av: simzonites

Är nyss hemkommen från Kompis. Ikväll när vi pausade lite från sorteringen av saker och kattketande med lite fika och prat så hörde vi flera dunsar mot fönstret. Herregud är det en katt som vill in, sa vi till varandra och mycket riktigt det var lilla Toulouse som ville tala om att hon fanns där utanför och ville in i tryggheten. Men först sprang hon undan när Marita och Sonny försökte få tag på henne. De öppnade upp grinden till rastgården vid huset och Marita lockade och pockade och till slut gick den lilla tjejen in i rastgården och Sonny kunde smyga och stänga grinden. Efter det fick Marita ta henne och väl inne i lillstugan kollade vi igenom Toulouse som till vår stora glädje verkar helt oskadd, varken bränd eller uttorkad. Hon smaskade genast i sig maten som serverades Flört Nu sover hon gott i en varm och skön kattpuff.

Det går inte att med ord beskriva den glädje som man känner när ytterligare en katt kan föras över från listan över saknade till den med överlevarna.
Det snöar med jämna mellanrum i Nybro, vilket gör att vi kan se när det blir färska spår. Vilket vi gjort ikväll också. Så det finns fler där ute som tassar omkring Glad 

 

/Lotta

Anmäl
2010-01-06 23:31 #220 av: Simson

Helt otroligt att överleva denna hemskhet helt utan några men!! Heja Toulouse!! Heja Sonny o Marita!! Underbart att läsa!!

Anmäl
2010-01-06 23:34 #221 av: Hawknestgrove

Åh så skönt att höra att fler och fler katter kommer fram!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Anmäl
2010-01-06 23:35 #222 av: nellies-matte

#216 Hemfärden gick bra.

När vi i sthlmskatthem hörde och den tragiska händelsen var det en självklarhet för oss att ställa upp precis som för många privatpersoner och andra föreningar.

 

Det var värt varende mil :-)

Anmäl
2010-01-06 23:38 #223 av: kattassen

#222 Rosor till er som drog iväg så långt idag i detta vädret! All heder!Skrattande

Anmäl
2010-01-06 23:44 #224 av: anebit

Så skönt att ännu en liten kommit in i värmen....

Rosor till er alla fantastiska människor.

Anmäl
2010-01-06 23:44 #225 av: Puma77

#215 Men får du något svar då av alla mail du skickat?

Anmäl
2010-01-07 00:05 #226 av: zakko

Glad#219 åh ,så skönt att höra....Glad

Anmäl
2010-01-07 00:06 #227 av: zakko

#206 ja,jag har mailat Nybro gräv o schakt(som bukar sponsra kathemmet) de kanske har råkat missa att det har brunnit ner...

Anmäl
2010-01-07 00:09 #228 av: zakko

#222 men vad är det jag läser?

åkte ni från stockholms katthem ner till nybro??

ALL HEDER TILL ER,DET VA STARKT JOBBAT!!!

 

Anmäl
2010-01-07 00:10 #229 av: zakko

#225 jag skickade detta:

Kattmat
 • Royal Canin Intestinal blöt- och torrfoder (AKUT)
 • Hills ID blöt- och torrfoder (AKUT)
 • Vanlig kattmat (blöt- och torrfoder)
Byggmaterial/bodar
 • Arbetsbodar
 • Brädor och lister
 • Nät till rastgård
 • Plasttak till rastgård
 • Reglar
 • Stolpar till nätet
 • Spik och skruv
Kattsaker
 • Feliway (både spray och adapter, finns på apoteket)
 • Borstar
 • Burar
 • Kammar
 • Kattgodis
 • Kattoaletter
 • Klotång
 • Klösmöbler och klätterställningar
 • Leksaker
 • Mattunnor
Sjukvård/medicin
 • Avmaskningsmedel
 • Bomull/bomullspads
 • Desinfiktionsmedel
 • Handsprit
 • Styngsax
 • Tops
Rengöringsprodukter/städ/förbrukning
 • Bestick (ej plast)
 • Dammsugare
 • Diskborstar
 • Förvaringslådor (ungefär sådana som IKEA har)
 • Hushållspapper
 • Mopp och skurspann
 • Plasttallrikar (plast att lägga blötmat på)
 • Pumptvål
 • Virkon
Kläder/tyger
 • Rena handdukar och badhanddukar
 • Gamla örngott
 • Lakan
 • Plasttofflor eller liknande
 • Skyddskläder (t ex joggingoverall (st: M, XL och XXL)

Kan ni hjälpa oss med något av detta kan ni maila till Jenny på:
jenny@katthemmetkompis.se så förmedlar hon telefonnr till Mia som levererar material till katthemmet.

Det går också bra att skicka sakerna direkt till katthemmet:

Katthemmet Kompis
Maritha Fernström
N. Svalehult 230
382 96 Nybro.

Vill ni hellre skänka en slant?

Ni som hellre vill skänka en slant kan sätta in ert bidrag på vårt PG-konto: 35 74 82-9. Kom ihåg inget belopp är varken för litet eller för stort. Tack på förhand.

Anmäl
2010-01-07 00:11 #230 av: Wikipedia

#227 Inte för att låta negativ, men det verkar konstigt om ett företag beläget i Nybro missar att en förening de sponsrar plötsligt brinner ner till grunden...

P.S Hoppas att du också skickat med förklaring i mailen varför du skickat lista på behövda saker Flört

Skönt att lilla Toulouse kommit in, smart tös som för väsen för att komma in i värmen.

Anmäl
2010-01-07 00:28 #231 av: zakko

#230 självklart skrev jag en inledning i mailen,jag skickade ju inte bara listan.

jag skrev ungefär såhär:

hej.

vetinte om du kanske har missat det,men ett katthem i Nybro,katthemmet Kompis(www.katthemmetkompis.se)

har brunnit.

sveriges kattmänniskor och kattföreningar och andra företag gör nu allt för att hjälpa dem på fötter igen!!

Ge dit bidrag,liten lista på vad som behövs:

(listan då)
Anmäl
2010-01-07 00:31 #232 av: Wikipedia

#231 Ser bra ut, men snälla, redigera bort listan i inlägg nr 2, den finns ju med en gång och gör ju bara tråden onödigt lång för de som har gamla och långsamma datorer.

Anmäl
2010-01-07 00:34 #233 av: Wikipedia

Kanske är dags att skapa ytterligare en tråd, eftersom vi är väldigt bra på att fylla dem snabbt Tungan ute Orkar du göra ännu en tråd åt oss, Lena Skrattande

Anmäl
2010-01-07 00:36 #234 av: Gullimat

Glad blir manGlad av att fler och fler katter vågar komma tillbaka hem, trots det hemska trauma dom råkat ut för. Eloge till alla som ställer upp för katthemmet Kompis

Anmäl
2010-01-07 00:36 #235 av: zakko

#232 done!Cool

Anmäl
2010-01-07 00:44 #236 av: zakko

#234 tackCool det har ju blivit några tusenlappar genom åren...Glad

Anmäl
2010-01-07 10:40 #237 av: Engla

# 236 Jag hoppas att någon av de 70 företagen kontaktar mig. Än så länge har jag inte hört något. Starkt jobbat! Glad

Anmäl
2010-01-07 10:57 #238 av: Engla

 Kolis, Theo och Måns finns i stödhem. Blirre har flyttat.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.