Annons:
Etiketterhittekatterartikel
Läst 10901 ggr
vanessa
2006-11-12 04:36

Love Tasslös väg tillbaka till livet

Det var en kall vinternatt, ett par dagar innan året skulle avslutas. Temperaturen låg på 20 minusgrader och den tasslösa katten fångades in efter att ha levt ute i två månader skadad.

Ett par dagar innan nyårsafton fick vi larmet om den tasslösa "vildkatten" som gått ute i två månader utan tass. Det blev ett samarbete mellan människor från olika ställen som trodde på honom. Som privatpersoner.

Tassen efter några dagar hos oss. 
Tassen efter några dagar hos oss.

Han var skygg och fångades in med fälla. Vidare färd till veterinären och där insåg infångarna att kissen var tam. Men veterinären sa till att denna katt måste avlivas. Något som inte gjordes, för hade han levt ute i två månader med en sådan skada - ja, då vill man leva.

På nyårsafton hamnade han i jourhem hos min mamma. Där började en hel omhändertagningsrit varje dag. Jag gick hem till mamma, rengjorde hans sår och la nytt bandage. Ovanpå det hela sattes en barnstrumpa för att paketet skulle hållas på plats. Så sött!

Strumporna hänger på tork efter tvätt.
Strumporna hänger på tork efter tvätt

När jag kom hem till honom och mamma så hoppade han upp på stolen som jag ville, sträckte fram sin skadade tass så att jag kunde göra allt arbete med den. Efteråt fick han alltid en godisbit som tack för hjälpen. Något som förmodligen inverkade på hans positiva sätt när jag kom. Vi jobbade med detta i nästan i ett år för att såret skulle läka ner så långt som möjligt. Hela tiden under veterinärbesiktning. Dock inte samma veterinär som ansåg att han skulle avlivas. En dag bestämde vi och veterinären att det var dags för en mindre amputation. Allt gick bra och livet blev ännu underbarare för honom.

Idag njuter han för fullo. Älskar min mamma som älskar honom tillbaka. Varje morgon hoppar han upp i sängen hos henne. Lägger en tass på hennes kind för att sedan pussa henne. Sedan lägger han huvudet på hennes arm och bara kurrar. Det är en tacksam katt som bara älskar varje dag han får leva med sin matte. För hon blev en äkta matte, då hon inte kunde skiljas från honom.

Första små stegen ute på altanen. Äntligen vår och kylan börjar glömmas bort, lite grann.
Första små stegen ute på altanen. Äntligen vår och kylan börjar glömmas bort, lite grann.

Han är värd vartenda bandage vi satte på honom, vartenda steg jag gick till honom dagligen. Han är värd så mycket att det inte går att beskriva. Den katten gör oss glada varje dag. Så varje katt är värd att få hjälp till ett riktigt liv. De är guldklimpar med päls på.

bla Livet är bra och tiden ute i den kalla vintern utan tass är endast ett skrämmande minne.

Av: vanessa

Datum för publicering

  • 2006-11-12

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Annons:
vanessa
2006-11-12 04:37
#1

Ursäkta hur artikeln ser ut. Man ska inte göra saker mitt i natten.

Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

lailas
2006-11-12 09:37
#2

jag blir så glad att läsa sånna här solkenshistorier.. och din mamma fick en vän på köpet, kan inte vara ett bättreslut på ute liv för love,

maggan47
2006-11-12 10:09
#3

blir alltid lika glad att läsa om Love tasslös, helt underbart CoolMaggan47

Soulway
2006-11-12 11:34
#4

Underbart! Fem stjärnor till samtliga medverkande (utom veterinär nr 1 som vi tilldelar fem avlivningssprutor istället) samt guldbarnsocka till Love Tasslös!

Soulway

Pelusa
2006-11-12 11:46
#5

Tack Vanessa m fl som inte gav upp utan kämpade med näbbar och klor för lilla Loves tass och liv. Vet ju att det inte var lätt alla gånger. Helt underbart att höra att missen inte längre har ont i sin tass utan lever och mår i bästa välmåga i det varmaste av händer som finns.

Nosgos till er allaCool

/Pelusa

johnnys girl
2006-11-12 12:21
#6

Åhh, det borde vara förbjudet att skriva sådan artiklar. Nu sitter jag här framför datorn och snyftar igen.

Ständig uppassare till griniga Luffar´n, Snygga Smilla, Busiga Mina, Skygga Tingeling, Charmören Flea och hunken Roffe.
Volontär på Stockholms Katthem
www.katthemmet.nu www.svekatt.se

 

Annons:
Chrizzan
2006-11-12 12:36
#7

Den här historien om Love är en rysare. Det var en av Stockholmsområdets bästa kattfångare, "anner", som lyckades med infångningen till slut. Sen gällde ju bara att hitta en veterinär som ville kurera istället för att avliva direkt - och sedan hitta akut en lugn vrå till honom, där det inte fanns andra katter.

Det blev många fasansfulla turer innan vi till sist hittade dig, Kata. Tack så jättemycket att du och Erik hämtade hem honom den nyårsaftonen. Det går inte att beskriva vilken lättnad det var att veta att Love var hos er, Vanessa.
(Både Susanne och jag fick ta emot hotfulla mail av en inblandad olämplig person som trodde att han ägde katten).

Puss på Love-nosen från Chrizzan

Sidentass
2006-11-12 14:02
#8

Är så rörd av denna fina berättelse att jag inte ser skärmen för tårarna..så fantastiskt arbete ni lagt ned på missen och hans tass..riktigt känner ända hit till Småland hur evigt tacksam missen är..såååå gripande o fin artikel…

vanessa
2006-11-12 15:26
#9

Nu är det jag som gråter för er fina reaktion över min sk artikel. Sedan så finns det en annan sak som tynger mig just nu. Mamma, hans matte, ligger på sjukhus just nu. Mamma saknar honom så mycket. Har satt upp en stor bild på honom vid hennes säng och tar kort på honom med digitalkameran och visar henne dagens bilder. Tänk vad en katt kan betyda för en människa. Han flyttade hem till mig, min man och monsterkatterna igår kväll. Det var nog anledningen till att jag skrev nu.

Ja, du Chrizzan. Det var inte en trevlig människa du och Susanne utsattes för. Världens sämsta skitiga miljö för en katt med ett öppet sår. Men den nyårspresenten var värd allt för oss. Bättre än allt guld i världen.

Bilder kommer snart till Pelusa, så då kan ni nospussa på honom nästan själva. Och när ni vill så är ni välkomna att hälsa på honom. Han vil nog pussa på er också som tack för hjälpen till det nya livet.

Vanessa, alias Kata

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Jenna-Gun
2006-11-12 18:52
#10

Man kan ju inte göra annat än gråta. av glädje över att det finns så fina människor.

Allt guld i världen till er.

Snyftande Jenna

gejsa
2006-11-12 19:04
#11

Ja, ibland undrar man varför en del veterinärer blir veterinärer eg.

Skönt med en kanonsaga som slutade lyckligt!

Liknar min lilla Busan på pricken.

Engla
2006-11-12 20:24
#12

Men så söt och vacker katt! Vad skönt att det blev ett lyckligt slut.

/Änglakatterna - medarbetare på Hittekatter och på Katthemmet Kompis

modellflickan
2006-11-12 20:38
#13

En vacker och sorglig historia som lyckligtvis slutade lyckligt.

Tänk om alla hemlösa katter fick komma in? Nu är det kallt, riktigt kallt. Tänker på alla hemlösa katter varje dag och hjärtat brister. Det gör så ont. Vi sitter i våra stugor och hem. Varma och trygga. Tänk om alla hemlösa katter kunde ha det så med. Gråter…

Annons:
Pelusa
2006-11-12 22:11
#14

Vanessa…. håller tummarna hårt för din mamma!
Att hon kommer hem till sin längtande misse snart igen!

Kram från Pelusa

modellflickan
2006-11-12 22:20
#15

Tittade in här igen. Måste säga att han är en mycket vacker katt. Verkligen fin.

En katt som blivit räddad från ett helvete ute är alltid så väldigt tacksam. Precis som om dom vet att dom blivit räddade. Just det gör en glad i hjärtat.

Lena
2006-11-12 22:21
#16

Vilken gripande berättelse det här är om en kisse som fick sin andra chans och blev till så stor glädje för din mamma. Jättefin är han dessutom.

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Sessan1
2006-11-18 21:34
#17

Många tusen rosor till dig som har räddat katten till ett bätttre liv! Jättefin berättelse om katten oxå.

evamojje
2006-11-19 01:39
#18

jag blev så glad och rörd när jag läste det här att ett par tårar föll *L* men vilken otrolig tur ni hade som hittade varandra.och hanverkar leva livets goa dagar nu och det har han ju helt klart förtjänat.

Massor med lyckliga tassar från Mojje & hans matte Eva

Skicka ett sms med texten Katthem 25 eller Katthem 50 till nr 72970 så skänker du Stockholms Katthem motsvarande belopp.

 

 

 

vanessa
2006-11-23 01:50
#19

Hejsan, måste bara berätta. Just nu bor Love Tasslös hemma hos mig medan matte är på sjukhus. För det första så är han den enda katt som fungerat med mina monster. Ler varje gång jag ser dem ihop. Men nu förstår jag ännu mer varför han är en så underbar katt. Något jag alltid vetat, men att bo ihop varje dag är en annan sak.

Varje kväll så ligger han "sked" med mig. Så sträcker han ut sin ena tass och lägger på min kind eller arm. Nästan som om han vill kolla att jag verkligen är kvar. Sedan så får jag nospussar. Sötare katt finns helt seriöst inte. Han har inte en ond klo i sig. Påtal om klor så är hans så enkla att klippa. Måste ju fixa dem då han alltid ska kolla att jag är kvar. Till skillnad från mina katter som tror att jag håller på att döda dem…

Hans upphittare ringde mig idag. Blev så glad, då jag försökt nå henne en tid. Det var som om hon visste det att jag ville prata med henne.

Åh, jag visste inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar denna katt. Nåja, nu ska jag sluta och mysa med honom. Tänk vilken tur jag har. Tre knäkatter. Varav två ingen trodde på.

Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Pelusa
2006-11-23 10:33
#20

Härlig läsning om lilla Lovepissen, Vanessa.

Tack snälla Kata att du delar med dig av alla dessa glädjeämnen som finns trots allt. Det fungerar som en energikick, man blir varse att det nästan aldrig är så hopplöst som det ser ut vid första anblicken.

Stor kram från Pelusa

Annons:
evamojje
2006-11-23 10:37
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#21

Vilken tur att ni hittade varandra Glad

Och det är roligt att läsa ett kattöde med lyckligt slut *L*

Ha de bra

Eva & Mojje

Skicka ett sms med texten Katthem 25 eller Katthem 50 till nr 72970 så skänker du Stockholms Katthem motsvarande belopp.

 

 

 

Lena
2006-11-23 11:22
#22

#19 Vilken mysig kisse! De är duktiga att visa sin tacksamhet dessa kissar som varit så drabbade.

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

vanessa
2007-04-15 12:28
#23

Puttar upp med tanke på diskussionen om katters lyckliga minnen. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

marieborg
2007-04-15 13:10
#24

Ååå nu gråter jag…. har helt missat denna underbara berättelse om Love…

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, blir så rörd….superbra jobbat alla inblandade och pussa gubben från mig

Sidentass
2007-04-15 13:26
#25

Nu blir jag tårögd igen…den här historien om Love är så oerhört fin..är säker på att Love är er evigt tacksam o mer än så…

bilden med dom små strumporna måste jag visa för min familj, den är bara så söööt..om man får utrycka sig så, (det ligger ju allvar bakom bilden..)

Sidentass

JosephineF
2007-04-15 15:20
#26

Jag håller med, vad underbart att få läsa om denna speciella kisse! Det blir varmt i hjärtat när man få höra sådana här solskenshistorier. Tack Vanessa för artikeln!

vanessa
2007-04-15 21:35
#27

Tack för alla fina ord om min älskling. Var och hälsade på honom och mamma idag. Han njöt för fullt i solen på altanen. Lägger in en bild som bevis på en lycklig kisse :-). Fast jag njöt lika fullt av att gosa med honom och ta kort. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Annons:
vanessa
2007-04-15 21:37
#28

Lägger även in en bild på hans tass i vårvärmen. Snacka om förändring från hur den såg ut en gång. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

vargmamman
2007-04-15 21:38
#29

åå riktig solskens historia.vad jag blev glad för lilla Love Tasslös..man blev verkligen rörd…

Simson
2007-04-15 22:12
#30

Det är en helt underbar solskenshistoria!! Vad han verkar må så bra! Vilken härlig kille!

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Lena
2007-04-15 22:27
#31

Sådana här fina historier har mycket att förmedla till omgivningen. Här har alla de som så snabbt dömmer ut katters fortsatta öde och tror sig veta bästa en läxa att att lära av Love. Br, mycket bra är det! :)

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

vanessa
2007-04-15 23:00
#32

Har glömt att berätta att stormatte kom hem för flera månader sedan. Hon hade ett krav, att han skulle vara hemma när hon kom dit. Givetvis var han på plats, och de har sovit ihop varenda natt sedan dess. Hon känner sig så tacksam över honom, för han tar hand om henne, precis som vi en gång tog hand om honom. Varje gång hon mår dåligt så kommer han till hennes sida. Härligt att se hennes glädje över honom, och hans glädje över att vara så älskad. En skrämmande saga som fick ett bra slut.

 #25 Sidentass, självklart ska du visa strumporna för dem. Har dem kvar i den lilla läkarväskan jag fick från Susanne som hjälpte till att rädda hans liv. Ni vet, en sådan där röd barnväska med vita kanter.

/Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

vanessa
2007-05-21 23:47
#33

Hade en sådan mysig stund med Love häromdagen när jag var och hälsade på. Måste visa bilder. Här gosar han med kattgräset. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

vanessa
2007-05-21 23:51
#34

Och så gosar han med mig, denna sk vilda kisse som skulle avlivas. Nu njuter han så mycket att man ser honom le som katter kan göra :-). /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Annons:
modellflickan
2007-05-21 23:58
#35

Han är ju jättesöt!! Underbar solskenshistoria! :)

marieborg
2007-05-22 00:01
#36

Å  va söt han är! Påminner mig om Billy.

Pussa honom från mig nästa gång du träffar honomKyss

Simson
2007-05-22 00:11
#37

Han är väl för gooo!! Honom skulle jag vilja träffa! Puss på nosen till en riktig överlevare!!

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Sidentass
2007-05-22 00:22
#38

Guuud så go han är..o ja..jag riktigt ser hur Love ler av njutning på en av bilderna…vilken underbar histioria det blev till slut:…

Sidentass

Jenna-Gun
2007-05-22 11:15
#39

Härlig solskenshistoria

Sådana vill vi ha fler av.

Jenna puss på Lovenosen

Pelusa
2007-05-22 12:47
#40

Hjärtat svämmar över och litet tårögd blir man, det kan inte förnekas. Dina gosbilder av llilla Love lägger sig som ett svalkande balsam på sargad hud. :)
Tack Vanessa!

Roligt oxå höra att din mamma är hemma igen från sjukhuset.

/Pelusa

storAnnette
2007-05-22 15:02
#41

Härliga bilder på Love.Han är verkligen en fin katt!

Annons:
Lena
2007-05-22 16:31
#42

#34 Visst är det väl underbart när katter ler och känner sig lyckliga. Det smittar av sig och man blir lika glad själv också. Hel-mysiga bilder! :)  

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

anebit
2007-05-22 18:01
#43

Vilken gosig kisse. Det riktigt lyser om honom, man ser att han stortrivs…………………

Kastrering är Aoch O i arbetet med att minska på de hemlösa katterna

Erika91
2007-05-22 21:09
#44

#33, 34 vilka söta bilder på en så underbart söt katt :)

Engla
2007-05-23 01:10
#45

Fina bilder på Love som ju är för underbart charmig.Kyss

/Änglakatterna - medarbetare på Hittekatter och på Katthemmet Kompis

rulda
2007-05-23 12:07
#46

underbart att ni inte gav upp på honom. Kan ni inte skicka dom där bilderna till vetten som ville avliva han? så han slipper göra samma misstag igen…

karins
2007-05-23 12:12
#47

Vad fint han ser ut att må nu, LoveKyss

kattlover
2007-05-23 13:27
#48

Vad fin han är, Love!  Man ser att han njuter av livet i fulla drag! Härligt!!!

Annons:
vanessa
2007-08-23 19:02
#49

Måste berätta lite mer om Love. Han njuter som sagt för fullt av sina dagar. Han kommer att vara med i programserien "Hitta hem" som kommer i oktober. Han var inte så pigg på at visa upp sig, men när jag gosade med honom så ställde han upp :-).

Mamma berättade för mig idag om hur gullig han är när hon mår dåligt. Börjar hon hosta så kommer han. Börjar hon vrida på sig, så kommer han. Och så vidare. Han lämnar inte hennes sida förrän hon mår bättre. Och om det inte är hjälp till någon som är sjuk, då vet jag inte vad som är det. Hon säger att varenda gång hon mår kasst, så är han där och det värmer hennes själv så mycket.  Lägger in en bild på honom, när han sovit efter en dag full med aktiviteter som flugjagande, ta hand  matte, ätande, gömma sig i balkonglådan och annat viktigt. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

martdat
2007-08-23 19:15
#50

Ska bli kul att se Hitta Hem ijen, hoppas det är mer om  katter denna omgång,,, Tur att Love fick ett eget hem till slut!Glad

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

vanessa
2007-08-23 21:09
#51

Här är en till katt som vi tagit hand om, som kommer med i programmet "Hitta hem". Nu gäller det väl huruvuda vi fungerade på kamera, inte om de charmade :-). Hanna! Vi vill bli lika bra som du på tv! //Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Sidentass
2007-08-23 21:39
#52

åhhh vad det värmer gott att få läsa om hur gott Love tasslös mår idag..underbart också med den andra missen som lidit så oerhört…sådana här historier lägger sig som bomull i hjärtat…

Lena
2007-08-31 13:40
#53

Putter upp denna solskenshistoria som värmer så gott! :)

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

vanessa
2007-10-25 23:19
#54

Idag var lilla gospojken Love Tasslös på Hitta hem. De lyckades klippa det hela så att han såg härlig ut. Han kände sig lite kameraskygg men de var tålmodiga så då tyckte han att det var rätt okej ändå. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Simson
2007-10-25 23:26
#55

Jag tyckte han såg ut att må hur bra som helst! Duktig Love!! Att de fick med strumporna var en bonus! En underbar kämpe!! Kyss

-> Kastrera och id-märk <-   \>^..^<   CatCrazyLady

Annons:
attmar
2007-10-26 02:04
#56

Åh, jag såg honom på Hitta hem idag, oj vad jag grät, (blödig som man är..) fast nog mest av lycka, att det gick så bra!! Massor med rosor till Er som inte gav upp i första hand!! Och så vill jag gärna skicka med en nospuss till lilla Love!Kyss

karins
2007-10-26 02:34
#57

Love var så fin i Hitta Hem! KyssUnderbart att strumporna kom med oxå. och Vanessa så go` du är!

Hawknestgrove
2007-10-26 07:33
#58

Supergulligt inslag1

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Wiizy
2007-10-26 18:51
#59

Så gosiiiig<3

maggan47
2007-10-26 21:05
#60

vilken härlig historia om Love Tasslös, som fick sitt liv tillbaka, höll ju på att ta slut, alldeles för tidigt, och vilka kämpar, som trodde på att han skulle få ett bra liv Maggan47

Thesslund
2007-10-27 01:28
#61

Helt enkelt underbart, såg Love på "Hitta hem" Glad

Hennum
2007-10-27 05:10
#62

vilken underbar katt. så mysigt att han tycker så mycket om din mamma. såg oxå honom på hitta hem. sööt misse, tänk vad han klarade, och sedan bli en sån ängel efter det.

/ Johanna Hoogendoorn, ordförande för Kattens Talan

Annons:
Kinna1
2007-11-02 21:38
#63

Vilken underbar historia man blir ju alldeles varm. Va glad man blir när det finns så underbara mäniskor Glad

Lena
2007-11-02 21:45
#64

#63 Tyvärr är det många som inte tycker att en katt ska få leva som har förlorat ett ben. Detta trots att de finns många bevis på att katter klarar sig bra som trebeningar om de är innekatter.

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

vanessa
2007-11-02 23:47
#65

Det var en lång kamp för oss och honom. Men varenda dag var det värt. Mamma och jag diskuterade det häromdagen och skrattade en hel del. Samt vi suckade över del för det hela var tungt. Det är lätt att se det positiva bara, men det var jobbigt också insåg vi.

Visserligen var vi hela tiden under veterinärs uppsikt, men det var en kamp för att lista ut saker. Som hur bandagen skulle hållas på plats. Resultat - barnstrumpor. Sedan hade vi andra knep som vi inte ens vågar berätta om, men som också var bra. Vår diskussion slutade i ett väldigt skratt, och vi tackar de som såg till att han fick komma till oss. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

vanessa
2007-11-02 23:50
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#66

Tog lite bilder nu när jag såg denna tråd uppe. Först hans stängda läkarväska. Den är liten, inte mer än en 10*7 cm eller så.

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

vanessa
2007-11-02 23:56
#67

Nästa bild blir på hans öppna väska med strumporna liggande lite synligt och så hans "ambulans" katt som jag kallar den som han fick av en av de som räddade hans liv. Men iFokus bråkar med mig nu, så ni får se den när allt är ordning igen. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

siberlina
2007-11-03 16:36
#68

varför   bråkar   ifokus  med  dig, du  som är  så  duktig.jag förstår  inte

Lena
2008-08-22 22:07
#69

Puttar upp en fin historia.

//Lena

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Annons:
mymlanbus
2008-08-22 22:20
#70

Oh… nu blir jag alldeles tårögd :) hurra att ni räddade Love Tasslös!

annebeate
2008-08-22 23:46
#71

Rörd blir man.

Sidentass
2008-08-25 14:54
#72

Har läst om Love Tasslös tidigare..och gör det så gärna många, gånger igen..en helt underbart rörande o fin historia..

Fagddu
2008-08-25 15:41
#73

Vilken underbar solskenshistoria :)

Man blir alldeles glad över hur fina människor det finns som gör allt för de små kissarna. Och vilken tur han har som fått komma till ett hem där han får massor av kärlek och uppmärksamhet. :)

Upp till toppen
Annons: