Annons:
Etiketterhittekatterartikel
Läst 5586 ggr
johnnys girl
2007-07-28 13:45

Om våra katter kunde tala....del 3 Dayo

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Kampanjen i Stockholm fortsätter och nu är det dags för Ninja och Dayo att berätta sina historier.

"Jag började mitt liv under en stor altan. Vi utgjorde det som man allmänt kallar en koloni. Många katter alltså. De som brukade vara på altanen tyckte aldrig om oss, men kunde inte göra så mycket år saken. Vi bodde ju under ett cementblock och dit kunde inga människor komma. Men en dag tyckte de att vi hade blivit för många. Det var då någon tog det hemska beslutet. Beslutet att cementera igen vår in - och utgång. De skulle låta oss svälta till döds. Instängda i ett mörkt hål. Vi skulle bli levande begravda. Tack och lov var det någon som i sista stund kom på att man kunde ringa katthemmet. Där bor vi nu. Det var nära den gången.  Och jag är evigt tacksam  för att vara vid liv.

Dayo / Katthemskatt på Stockholms Katthem

Om våra katter kunde tala skulle vi får höra berättelser som denna. Varje dag. Om våra katter kunde tala skulle de berätta fruktansvärda historier. Om mord, misshandel och svält. Men om våra katter kunde tala skulle de förlåta. De skulle vara tacksamma för att det ändå finns någon som bryr sej om dem - för att deras liv är lika mycket värda som andras. Hjälp oss att hjälpa. SMS;a katthem 50 eller katthem 25 till 72550 så skänker du motsvarande belopp. 50 kr räcker t. ex till mat i en månad eller sand i två veckor till Dayo eller någon av hennes kattkompisar. Vill du först veta mer om oss och vår verksamhet, gå in på www.katthemmet.nu Vårt postgiro 431 34 86-5 står  också öppet för bidrag.

Relaterade länkar

Av: johnnys girl

Datum för publicering

  • 2007-07-28

Ständig uppassare till griniga Luffar´n, Snygga Smilla, Busiga Mina, Skygga Tingeling, Charmören Flea och hunken Roffe.
Volontär på Stockholms Katthem
www.katthemmet.nu www.svekatt.se

 

Annons:
martdat
2007-07-28 18:51
#1

Nä men fy vilken berättelse, man kan inte fatta att det verklien finns folk som kan behandla levande varelser så. Gråter

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

Erika91
2007-07-28 22:12
#2

Katter de har så många hemska berättelser bakom sig :/
Stackars katt.. tur att de ringde till katthemmet så de kom in! Annars så skulle de få lida nått enormt! :/

Upp till toppen
Annons: