Annons:
Etiketterhittekatterartikel
Läst 5658 ggr
Lena
12/24/08, 1:03 PM

Vi vill tända ett ljus.....

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Den Svenska Julen har nu trätt innanför tröskeln med allt vad det innebär. På många sätt ett ljus i mörkret. Hittekatter iFokus vill önska alla en riktigt God Jul samtidigt som vi vill påminna om att det finns många som ingen jul får alls. Vi tänker på de hemlösa katterna. Bortglömda, hungriga och frusna. Låt oss tända ett ljus för dem alla och hoppas att en stjärna vill falla som ger dem ett bättre liv nästa år. Vi låter årets Lussekatt Hugo Boss tända det ljuset.

Vad kan passa bättre som "ljusets tändare" än Hittekatter iFokus egen Lussekatt Hugo Boss.

Hugo_Boss_jul.JPG

Hugo Boss blev vinnare i Hittekatter iFokus Lussekattävling 2008. Fotografen är Kat08ja

Hugo Boss är född av en skygg hittekatthona som kom till Kat08ja som jourkatt via Akutgruppen. Den 23/10 2007 föddes Hugo Boss och hans fyra syskon. (Alla fick namn efter parfymsorter). En av ungarna dör tyvärr straxt efter förlossningen. Mamman ville inte ta sig ann ungarna som därför fick handmatas. Något som var bland det mest gívande som Kat08ja varit med om. Hon kom att fästa sig särskilt mycket vid Hogo Boss som har en stor personlighet. Han fick stanna permanent hos Katja. Idag är han en stor och ståtlig kille som är social, framåt, cool, busig och väldigt matglad. Han är dessutom världens bästa adoptivpappa när det kommer nya jourkattungar. Hugo Boss är en kisse som sprider glädje både till sin matte och till de andra katterna i sin omgivning. Han är med andra ord en äkta Lussekatt och en mycket värdig vinnare av titeln.

          IMG_5802.JPG

//Lena - medarbetare Hittekatter iFokus samt Katter iFokus
"Ett liv utan katt är inget liv alls. Låt katter leva utan att bli flera - kastrera mera!"

Annons:
Hawknestgrove
12/24/08, 1:55 PM
#1

Desamma!

The Owls are not what they seem

de ska va gôtt å leva, annars kan de kvitta.....

 

Crisse
12/24/08, 2:21 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Jag vill tända ett ljus för alla hamnkatterna. På bilden är det så nära till värmen och säkerheten men ändå så långt ifrån.

Jag vill även tända ett ljus för min Musse och mina andra katter i regnbågslandet, Musse var inte med när jag klädde granen och han brukade alltid sitta som granvakt under granen så det är en stor saknad efter honom.

Jenna-Gun
12/24/08, 3:20 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#3

Tänker på alla er som misst en kär pälskling under året.

Inklusive mej själv.

Det är så förfärligt tomt.

Tröstekramar till er.

Tänder ett ljus för alla änglakissar.

Ljuset får brinna till lite symbolisk värme till alla hemlösa kissar.

Jenna

Sidentass
12/24/08, 3:40 PM
#4

Så fint att denna tråd kom upp…har inget ljus här i datorn..men mina tankar finns hos alla de stackars missar som går där ute o fryser om tassarna..

Må vi med gemensamma krafter kunna fortsätta att vara ett stöd för dem under 2009…vi må utveckla oss hela tiden så att fler behövande kan få  hjälp../

Sidentass

Pysslan
12/25/08, 1:19 AM
#5

Tänder ett ljus i tanken för alla ensamma katter i världen och för alla katter som på ett eller annat sätt kommit bort från sina människor.

Det är våra fel och brister som bevisar att vi är mänskliga  🌺

Bumbis
12/25/08, 6:39 PM
#6

Vi tänder ett ljus för alla stackars övergivna katter som "gått under jorden" på grund av människors svek och elakhet.

De som är bortglömda och inte fina nog för flertalet katthem och människor som kallar sig för djurvänner.

Vi tänder detta ljus i hopp om att fler får upp ögonen för dessa katter för ger man dom bara en chans får man en vän för livet. Alla är inte vildfödda utan dumpade av oansvariga, kallhjärtade människor.

De här katterna kommer inte vika från din sida om du ger dom en chans utan kommer visa tacksamhet att du tog hand om just han eller henne. Jag lovar……..Flört

Döm inte katten efter håren!!!

Annons:
Debattia
12/25/08, 6:51 PM
#7

Tänder också ett ljus och önskar alla katter som blivit omhändertagna under året, ett lycka till i deras fortsatta kattliv, likaså för alla sommarkatter som blivit övergivna,alla julklappskatter som blir utslängda, alla bortsprugna,alla förvildade mot sin önskan och många, många fler. Hoppas fler och fler katthem öppnar sina dörrar för skyggisar år 2009. Hoppas många katter får det bättre nästa år. Låter även ljuset lysa för alla er som gör och gjort allt för att många katter fått det bättre under 2008!

 

Debattia

 Den skygga kattens hemsida!

 

 

majvi
12/25/08, 10:31 PM
#8

Jag ville så gärna sätta ut ett ljus på mina katters grav men hade ingen lykta. Som av en händelse fick jag en ljuslykta i julklapp och nu står den ute och brinner. Den brinner både för levande och döda.

“In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort. In a world filled with despair, we must still dare to dream. 

Alexej
12/26/08, 12:56 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#9

Jag tänder också ett ljus och tänker på alla katter som går därute nu hemlösa och besvikna på människor.

Jag önskar mig för nästa året att många fler än vi upptäcker de hemlösa katter och gör allt för att minska deras elände.

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Naquita
12/26/08, 1:09 PM
#10

jag tänker på de katter som kommit min väg under året. De som inte fick fortsätta leva mest.

Lille Julius, Noah och Brummas förste och ende son som endast blev 6 veckor, stödhemskatten Gucci som blev överkörd, och Sturkö-Milton som dog en plötslig död för bara någon månad sedan samt SturköBull som hittades avliden ute i hamnen av okänd anledning.

det har varit ett tufft år med mycket motgångar, men jag ser ändå ljust på året som ska komma!

Upp till toppen
Annons: